Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja (edytowane) budząc się rano myślę sobie że jakoś to będzie czyli normalnie wypiję z żoną małą czarną z mlekiem zjemy śniadanko potem włączę laptopa by zobaczyć o czym inni piszą gdy skończę pójdę na spacer do pobliskiego lasu może uda mi się spotkać wenę która pomoże mi napisać jakiś fajny wiersz gdy wrócę do domu ale najpierw uśmiechnę się do ukochanej żony która w kuchnie pitrasi obiad potem pójdziemy na małe zakupy kupię jej białą różę a sobie browarka by pod wieczór usiąść w altance i cieszyć się życiem Edytowane 31 Maja przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu, tam i siam, ogonek :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - jakoś tak wyszło - poprawiłem - Pzdr.serdecznie.
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @Waldemar_Talar_Talar Waldemarze, w tytule :) Jak kupisz trzy, to róże, a jak jedną, to różę Również serdecznie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @violetta Co nie przystoi? @violetta Browarek czy kwiaty? 1
violetta Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @Alicja_Wysocka nie lubię piwoszów, ani pijaków. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja (edytowane) @violettaAha, ale jedno piwo w ciepły dzień, to chyba nie pijaństwo, zresztą, ja bym mu połowę wypiła, a co? Jak jesz czosnek we dwoje, to jedno drugiemu, jeśli o zapach chodzi, nie przeszkadza :) Edytowane 31 Maja przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @Alicja_Wysocka nie należę do takiego towarzystwa:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @violetta No to Ci się naraziłam :) Idę płakać 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @violetta No ja myślę, ale nie gadać z Tobą, byłoby trochę szkoda, w końcu z jednej (poetyckiej) rodziny jesteśmy. :) 1
violetta Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @Alicja_Wysocka nie możesz znaleź sobie miejsce:) miłego wieczoru:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @violetta Nie szukam miejsca, serio, tak Cię poruszyło pół piwa, w dodatku nie kupionego, nie wypitego? Nie chcę Cię przecież denerwować, żartujemy sobie, a Ty mnie odsyłasz na inne miejsce? Ok. 1
violetta Opublikowano 31 Maja Zgłoś Opublikowano 31 Maja @Alicja_Wysocka jestem na tureckiej imprezie:) pyszne sosy i słodka papryczka, a mięsko przepyszne:) piękna muzyka:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - a to niby czemu nie przystoi - Pzdr. Witam - no to miło że sielsko - dzięki za przeczytanie - Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi