Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 egzotyka od kuchni spotkanie było nad wyraz udane miła atmosfera-nic nie mówiłam - jak słów nie rozumieć można poznałam nową kulturę ludzie są dziwni czułam się jak kolejny eksponat w muzeum - proszę państwa nawet obcokrajowcy z dalekich Indii nas odwiedzają kabaret wieczorem była nauka języka najważniejsze słowo – dobra – specjalna wódka wykręciła głowę w tył było bardzo miło wyrafinowanie odlot okazał się wybawieniem od kaca i zdziwionych oczu
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak... miłe było... i się skończyło... jakoś chyba wiem o czym... o czym to jest, ale zachowam dla... dla siebie tylko, ciekawe to chyba jest... ale najlepszym wierszem Twoim raczej nie będzie... lata sz dobrze Pozdrawiam, Kai Fist
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Znakomity wiersz! Bardzo dobrze rozpisany. Świetnie czuć to wszystko. Nic bym nie zmienił, bo nie mam się do czego przyczepić - bardzo dobra poezja, Pani Aneto! Adam
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak, Kai, lata szamotania z własnym ego:)...dobrze to, czy niedobrze??? hmm...hmm Adam, jaka znowu pani?... a te Twoje achy! bardzo miłe ...znowu uaktywniło mi się ego...;)))... dzięki pozdrawiam Aneta
Rekomendowane odpowiedzi