Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Marek.zak1

Marek.zak1

14 minut temu, Wędrowiec.1984 napisał(a):

@Marek.zak1 Raczej nie mówi się, że wszystko będzie mało, tylko wszystkiego będzie mało. Miast tego napisałbym: zawsze będzie mało.

Co do samego przekonywania, algorytmów jest dość dużo, fakt, ale działają wielokroć bardzo losowo.

Dzięki za wpis. Tu walka biernika z dopełniaczem. Wydaje mi się, że jest różnica znaczeniowa między "wszystko mało",  czyli, wszystko, co zrobisz będzie mało, w duchu, jak napisałeś,  "zawsze mało" i "wszystkiego będzie  jej mało" w odniesieniu do niej. To takie moje odczucie. Pozdrawiam 

Marek.zak1

Marek.zak1

4 minuty temu, Wędrowiec.1984 napisał(a):

@Marek.zak1 Raczej nie mówi się, że wszystko będzie mało, tylko wszystkiego będzie mało. Miast tego napisałbym: zawsze będzie mało.

Co do samego przekonywania, algorytmów jest dość dużo, fakt, ale działają wielokroć bardzo losowo.

Dzięki za wpis. Tu walka biernika z dopełniaczem. Wydaje mi się, że jest różnica znaczeniowa między "wszystko mało",  czyli, wszystko, co zrobię będzie mało, w duchu, jak napisałeś,  "zawsze mało" i "wszystkiego będzie  jej mało" w odniesieniu do niej. To takie moje odczucie. Pozdrawiam 

• Dodaj nową pozycję...