Bielik jest ptakiem, a ludzie kulturalni na penisa mówią w sposób żartobliwy - ptaszek, zrobiłem wyjątek dla pani Wioleńki - sama mnie poprosiła, abym napisał wiersz panu prezydentowi Karolowi Nawrockimu i dla pani - zmieniłem zdjęcie, zresztą: nawet Zbigniew Herbert w niektórych wierszach w sposób dwuznaczny nazwał bielika (to nie orzeł, tylko: drapieżny ptak z rodziny jastrzębiowatych) ptakiem, jak widać: niektórzy ludzie nie mają poczucia humoru... Jednak: nie to chciałem pani powiedzieć, tylko: to - na tym portalu tylko trzy osoby napisały wiersz o wyżej wymienionym prezydencie - pani, pan Kamil i ja, mówiąc dalej: prezesem Biura Bezpieczeństwa Narodowego będzie pan Sławomir Cenckiewicz - posiada on ogromną wiedzę ze względu na to, iż jego dziadek - Mieczysław - był wysoką rangą oficerem MBP UB - był kapitanem i działał w terenie jako oficer śledczy i operacyjny - nie ma na to dowodów, iż współpracował z ZSRR i nie popełnił żadnej zbrodni względem Polski, rozumie już pani? I dlatego ci, którzy szpiegują dla Rosji, Niemiec, Izraela, Anglii, Watykanu i USA i innych krajów - są przerażeni i tyle na temat i dziękuję za rozmowę.
Łukasz Jasiński