Fakt pierwszy: to Centralna Agencja Wywiadu (CIA) wysadziła wieżowce w USA, aby mieć powody do ataku na Irak i Afganistan, fakt drugi: w Polsce jest coraz więcej emigrantów i według pani logiki - raczej powinni uciekać przed "apokalipsą" i co robią - walą do Polski drzwiami i oknami, fakt trzeci: Iran nie posiada bomby atomowej, natomiast: Izrael tak i to nielegalnie, poza tym: czy uczyli panią w szkole podstawowej logicznego i samodzielnego myślenia? A może zrobili pani wodę z mózgu i papkę propagandową? Dla pani punkt widzenia jest taki: kiedy w Polsce było rosyjskie wojsko - Polska była wolna, a kiedy w Polsce jest amerykańskie wojsko i natowskie - Polski nie ma, tak? Dlatego właśnie ma pani całkiem nierówno w pustym łbie bez rozumu i taka jest bolesna i okrutna prawda i tutaj jest właśnie problem - dla pani to ja jestem agresywny, dla mnie - pani - wprowadza pani chaos myślowy, panikę i dezinformację i na czyją korzyść? Nie, nie na korzyść Narodu Polskiego i Państwa Polskiego, wręcz przeciwnie i podczas Stanu Wojennego otrzymałby pani kulę w łeb za zdradę Polski.
Łukasz Jasiński