Niech pani udowodni mi winę: niech pani pokaże mi formalnoprawne dowody i to ja zrobiłem progres z ludźmi? Proszę mi pokazać ludzi - ich twarz, wiek, godność - imię i nazwisko - tożsamość, myli pani pojęcia i nie zna pani prawa, zresztą: Kluby Myśli Polskiej zbierają podpisy pod projekt ustawy w celu zlikwidowania internetowej anonimowości - bezkarności, jak widać: marnuję czas dla tchórzliwej ciemnoty, najważniejsza rzecz: merytoryczna krytyka jest jak najbardziej potrzebna, cóż - nie wszyscy są zdolni przyjmować bolesną i okrutną prawdę, ma pani naprawdę wielki problem, dajmy przykład: Romy - ta dziewczyna jest swobodna, otwarta, tolerancyjna, rozmowna i nie przeszkadza jej, iż czasami ją podrywam, a pani co? Robi pani rejwach na cały świat! Oczywiście, czasami podrywam ją publicznie, aby czytelnicy wiedzieli jaka jest prawda i to przez panią z nikim nie rozmawiam przez prywatną pocztę - dwa razy do tej samej rzeki nigdy nie wchodzę, teraz: proszę o łaskawe wybaczenie - niepotrzebnie zawracałem pani głowę i miłego dnia.
Łukasz Jasiński