Monika Nelt Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 przeglądam się w samotnej kropli ciszy zdawać się może że czas przestał tykać zastygły w zdziwieniu gdy chcę w namacalnym drżeniu powietrza odnaleźć twój nieobecny kształt oddechu zanim poranny cień znużony poszukiwaniem w południe zaśnie
Leila Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Też ostatnio chodziła mi po głowie taka metafora "Tykanie czasu"... :) tylko nie umiałam jej wpleść w żaden wiersz! Tobie się udało. Wiersz moim zdaniem - znakomity!! Gratuluję.
Monika Nelt Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Dziękuję:) Cieszę się, że Ci się spodobał pozdrawiam cieplutko
Bea Nefer Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Hej, hej Monisiu. Witam na innej stronce. Wiersz już mi znany więc nie komentuję :-). Pozdrawiam wieczorową porą, strudzona pisaniną jakieś idiotycznej pracy dyplomowej. Bea
Vera_Ikon Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Pomysł całkiem, metafory też... Tylko... gdy czytam słowo popędza mi słowo... Brakuje mi prześwitu. A może podzielic tekst? Wersyfikację też gdzieniegdzie bym zmieniła. pozdr
jasiu zły Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Przemetaforyzowany jak dla mnie. Metafory w stosunku grupowym... Metafory na koncercie... Metafory w tramwaju... Nie, zdecydowanie nie podoba mi się. Pozdrawiam.
Monika Nelt Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witaj Beatko!Witam na tej stronce;)
Monika Nelt Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dziękuję Wam wszystkim za komentarze :) Pozdrawiam cieplutko :)
Rekomendowane odpowiedzi