Maciek.J Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 Niech mi który powie teraz inaczej bo wiersz jak zawsze jest doskonały a ja nie jestem jakimś wierszokletą tacy gdzieś na portalach piszą raczej Nazwisko noszę też nawet Wspaniały i jestem nieocenionym skarbem poetą dobrych poetów dziś ani słychu i widu chociaż piszą tak liczni panowie i panie Ale nic nie jest tak dobre ani oryginalne jestem najlepszy i mówię to bez wstydu bowiem inni piszą straszną grafomanię a poza tym często treści są takie banalne Jestem jedyny najprawdziwszy Poeta to dla was żem napisał udanego soneta 3
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 :))))))))))))) nic tak nie dzieła jak autoreklama czytelnik czyta i wie kogo czyta wiersz doskonały poezja wspaniała nic dodać nic ująć i koniec i kwita jedynie co może napisze cudownie stwierdzi że z autora to żaden grafoman może wierszokleta stwierdzi zbyt pochopnie poezja jak łza gorzka oraz słona
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i to jest skromność :))
Gość Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 @Maciej_Jackiewicz Puenta, mówiąc językiem internautów, zrobiła mi dzień. Zjawisko grafomanii stare jak świat, a jednak wciąż jest w tym potencjał. Chyba każdy poeta, śmiem podejrzewać, coś na ten temat spłodził.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 Autoironia Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi