Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

29 minut temu, Alicja_Wysocka napisał(a):

@Wiesław J.K.  Słowo niesie z sobą ciężar, jak cegłówka, która spada z góry na głowę, chciałam powiedzieć na łeb :P

@Alicja_Wysocka Dlatego trzeba się liczyć ze słowami, a może i nie trzeba.... Uważam, że jestem całkowicie niezależny od tych wszystkich praw, reguł i zasad rządzących od wieków w pisaniu, to znaczy nie jestem zwolennikiem wulgaryzmów i nienawiści w poezji, takowe unikam, ale mam na myśli po prostu formę. Piszę bo chcę , piszę jak chcę , staram się nie robić błędów, aby nie"kaleczyć" pięknego języka polskiego, a moje wiersze to po prostu JA, można by to nazwać "wolna amerykanka."

Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

22 minuty temu, Alicja_Wysocka napisał(a):

@Wiesław J.K.  Słowo niesie z sobą ciężar, jak cegłówka, która spada z góry na głowę, chciałam powiedzieć na łeb :P

@Alicja_Wysocka Dlatego trzeba się liczyć ze słowami, a może i nie trzeba.... Uważam, że jestem całkowicie niezależny od tych wszystkich praw, reguł i zasad rządzących od wieków w pisaniu. Piszę bo chcę , piszę jak chcę , staram się nie robić błędów, aby nie"kaleczyć" pięknego języka polskiego, a moje wiersze to po prostu JA, można by to nazwać "wolna amerykanka."

Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

1 minutę temu, Alicja_Wysocka napisał(a):

@Alicja_Wysocka Dlatego trzeba się liczyć że słowami, a może i nie trzeba.... Uważam, że jestem całkowicie niezależny od tych wszystkich praw, reguł i zasad rządzących od wieków w pisaniu. Piszę bo chcę , piszę jak chcę , staram się nie robić błędów, aby nie"kaleczyć" pięknego języka polskiego, a moje wiersze to po prostu JA, można by to nazwać "wolna amerykanka."

• Dodaj nową pozycję...