andrew Opublikowano 10 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 lada dzień może już jutro będzie można rozmawiać widzieć się bliskimi którzy odeszli to nie bajka pracuje na tym właściwie już kończę pisać program wystarczy za życia podłączyć komputer przez chip z mózgiem kogoś z rodziny i zgrać jego pamięć na dysk wystarczy kilka terabajtów w pamięci są zapisane nie tylko zdarzenia ale i myśli oraz obrazy wszystko będzie można odtwarzać nie nie na ekranie telewizora to będą hologramy może więc ta osoba siedzieć na krześle naprzeciw nas tak jak za życia odpowie nawet na pytania z powodu których będzie się rumienić bez kłamstw i kluczenia powie nawet to czego za życia nie mówiła jak zwykle wam pierwszym dam to do testów pięciu wybranym gratis na razie wgrałem siebie i rozmawiamy ten wgrany ma lepszą pamięć niż ja wiele się o sobie dowiedziałem 5.2025 andrew Sobota, już weekend. 2
Robert Witold Gorzkowski Opublikowano 10 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 A pomyśl co będzie w dobie komputerów kwantowych!!! 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 i po co te wszystkie fantazje gdy zmarli są stale wśród nas gdy trzeba coś tobie przekażą a wszystko ma przecież swój czas nie widzisz nie słyszysz ich teraz nie znaczy że wcale ich nie ma a tlenu nie dotkniesz w powietrzu bez niego co żyje umiera :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 Witam - pomarzyć można - Pzdr. 1
Gość Opublikowano 10 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2025 Dobry pomysł i dobra puenta. Ewentualnie przydałoby się mu małe strzyżenie, żeby usunąć trochę słownej waty. Ciekawe opowiadanie sci-fi dałoby się napisać na podstawie tego konceptu.
Rekomendowane odpowiedzi