Nie lubię szparagów, podobnie jak szpinaku, a co dziś zjadłem? Kiełbasę wiejską usmażyłem na oleju kujawskim z rozmarynem, bazylią i oreganem, dwa jajka sadzone i pieczywo - tostowe i kończąc: po prostu dziękuję za komentarz...
Łukasz Jasiński
Nie lubię szparagów, podobnie jak szpinaku, a co dziś zjadłem? Kiełbasę wiejską usmażyłem na oleju kujawskim z rozmarynem, bazylią i oreganem, dwa jajka sadzone i pieczywo - tostowe i kończąc: po prostu dziękuję za komentarz...
Łukasz Jasiński
Nie lubię szparagów, podobnie jak szpinaku, a co dziś zjadłem? Kiełbasę wiejską usmażyłem na oleju kujawskim z rozmarynem, bazylią i oreganem, dwa jajka sadzone i pieczywo - tostowe, kończąc: po prostu dziękuję za komentarz...
Łukasz Jasiński
Nie lubię szparagów, podobnie jak szpinaku, a co dziś zjadłem? Kiełbasę wiejską usmażyłem na oleju kujawskim z rozmarynem, bazylią i oreganem, dwa jajka sadzone i pieczywo - tostowe, kończąc: dziękuję za komentarz.
Łukasz Jasiński
że dziś albo jutro
zresztą nie ważne
aby lepiej było
by chciał wiatr wiać
który ciepłem
częstuję
żeby drzewo szumiało
a nocą świerszcz
upiększał sny
by miłość nie kłamała
by była szczera
jak echo
a prawda zawsze
była prawdą by
nie płakała
by życie cieszyło
nie było cieniem
trudnych chwil
może dziś albo jutro
zresztą nie ważne
ważne by być
widzieć zachody czuć
zapach ziemi umieć
kolorowo śnić