andrew Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja (edytowane) ,, Boże, mój Boże, czemuś mnie opuścił ? ,, Ps. 126 było tak pięknie i nagle grom z jasnego nieba dlaczego na mnie przyjaciół bliskich porwał wiosenny wiatr są chwile gdy odwracają się od nas góry doliny piękne krajobrazy jesteśmy ślepi nic nie cieszy topimy się ... chcielibyśmy... zawierzam Bogu nigdy nie opuszcza poprowadzi do słońca zobaczę piękno świata Jezu ufam Tobie 4.2025 andrew Piątek, dzień wspomnienia męki i śmierci Jezusa Edytowane 10 Maja przez andrew (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Maja Zgłoś Opublikowano 9 Maja to jest bardzo mądry tekst Jak rozmawiam z ludźmi, którzy postanowili przy;lgnąć do Niego swoim życiem, modlitwą i się jemu zawierzają, opowiadają, że wokół nich po pewnym czasie zmieniają się przyjaciele znajomi. Odchodzą ci co mają z nim na bakier a spotykają innych aktywnych w wierze. W pewnym momencie jest pustka - wydaje się, że On nie działa. 1
- - - Opublikowano 10 Maja Zgłoś Opublikowano 10 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może bez ich? Kolejna modlitwa, no to już znikam. A z zupełnie innego punktu widzenia - trzeba rzeczywiście odwagi i zawierzenia Bogu, żeby wstawiać w internecie świadectwa wiary (oczywiście poza stronami stricte religijnymi). To, naturalnie, temat - rzeka (bez dna, bo jeśli myślisz, że hejt już osiągnął swoje dno, zawsze ktoś zapuka od spodu).
andrew Opublikowano 10 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja @Jacek_Suchowicz Dziękuję, ich wyrzucam. Staram się zaimków unikać, ale wchodzą.... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi