Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @obywatel  Za wierszyk dziękuję lecz w nim prawdy żadnej, i facet zmyślony kłamstewek nie zgadniesz   a wszystko byś musi wyłącznie do rymu i nawet gdy ołtarz, to też nie przez przymus   bo jestem w całości i więcej  nie powiem, bo srebrem jest mowa, a milczenie złotem   Pozdrawiam :)
    • @viola arvensis Na mój gust Wybitne, wybitne znów :)))) 
    • @Annna2     no tak, rozpad "ja/ty” był tu kluczowy .   bardziej niż alegoria chodziło mi  o stan w którym relacja przestaje mieć kontur i zostaje samo trwanie.   coś pomiędzy   bytem a jego echem   dziękuję Aniu.    
    • @lavlla nisu Bardzo mi się podoba porównanie, jak rozumiem, poezji płynącej z doświadczenia do eksperymentu wyobraźni :)
    • @Sylwester_Lasota Lubię Twoje piosenki, lubię naprawdę i nie uważam Ciebie bynajmniej za AI. Sam tak robię. Co innego autorski tekst pod podkład AI, a co innego wiersz AI. Kłopot tylko taki i też mam z tym problem, że wkładając nasze teksty w programy AI, pomagamy AI jeszcze lepiej się nauczyć, korzystać z naszych tekstów i rosnąć w siłę, również literacką. I być może nie powinniśmy tego robić, ale spokojna głowa, czy tak uczynimy, czy nie zrobią inni tak za nas. Ale jest nadzieja. Nadzieją są detektory. Można systemowo, komputerowo do dajmy na to portalu poetyckiego dodać z automatu taki detektor i portal znów będzie tylko ludzki. Tak mi się wydaje. AI we współpracy z człowiekiem ma efekty, bez człowieka nie bardzo na razie.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...