Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2025 Ojej... Łukasz Jasiński 1
violetta Opublikowano 13 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2025 @Łukasz Jasiński no widzisz jaki mam talent:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2025 @violetta A wie pani, iż nagle na tym portalu wybuchła erupcja wulkanu reklam? Gdyby z tym portalem było coś nie tak, to: reklamodawcy jako sponsorzy - daliby nogę... Jestem ostrożny, aby nie wpaść w pułapkę - w sieć jakiejś reklamy, a z innej beczki? Niedawno gdzieś czytałem sondaż: kogo by Polacy wysłali na bezludną wyspę? Pierwsze miejsce - Rafał Trzaskowski, natomiast: drugie miejsce - Grzegorz Braun, pewnie za tak zwany antysemityzm i propalestyńskie poglądy, trzeciego miejsca nie biorę pod uwagę - Karol Nawrocki otrzymał blisko dwanaście procent, natomiast: Rafał Trzaskowski i Grzegorz Braun - blisko dwadzieścia pięć procent, należy ten sondaż czytać na odwrót - obaj panowie mocno dali popalić Izraelitom. Łukasz Jasiński 1
violetta Opublikowano 13 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2025 @Łukasz Jasiński też bym zamieszkała na takiej wyspie, trochę cywilizowanej, bez pojazdów jakichkolwiek i mogę mieć wietrzną chatkę z liści:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 @violetta Łukasz Jasiński 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 @violetta W sensie metaforycznym Bezludna Wyspa to po prostu wygnanie - izolacja społeczna z powodu dużego wpływu na społeczeństwo, na przykład cesarz Napoleon Bonaparte też został skazany na Bezludną Wyspę - mieszkał na wyspie Świętej Heleny. Łukasz Jasiński Wrzucę pani jeszcze jeden filmik dotyczący Bezludnej Wyspy, oto on: Łukasz Jasiński Wrzuciłem dziś na pierwsze miejsce moją nowelę pod tytułem - "Statek" i "Wyspa" - oba teksty dotyczące Bezludnej Wyspy. Łukasz Jasiński 1
violetta Opublikowano 14 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 @Łukasz Jasiński uwielbiam wątki pływania i wysp bezludnych:) 1
Rekomendowane odpowiedzi