Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2025 (edytowane) poezją jest świeży chleb na stole filiżanka gorącej czarnej kawy myśli które nie dokuczają drogi które nie bolą poezją jest myślenie o miłości rozmowa z kimś o życiu któremu codzienność się nieudała uśmiech go łukiem omijał poezją jest marzenie i nadzieja kwitnący kwiat na parapecie zachód i wschód słońca w lesie echa spotkanie to wszystko jedną klamrą spięte ozdabia nie jeden wiersz jest czystą poezją która życie nam upiększa Edytowane 4 Maja 2025 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2025 @Natuskaa - @Rafael Marius - dzięki -
Gość Opublikowano 4 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2025 (edytowane) Klasyk: ...tylko co to takiego poezja. Niejedna chwiejna odpowiedź na to pytanie już padła. A ja nie wiem i nie wiem i trzymam się tego jak zbawiennej poręczy. - W. Szymborska z naciskiem na zbawiennej. Edytowane 4 Maja 2025 przez Naram-sin (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2025 @Domysły Monika - dziękuje - Witaj - no to się trzymaj - poezja to poezja - nie ma co dumać trzeba ją zrozumieć - Pzdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2025 @Adam Zębala - dzięki -
Rekomendowane odpowiedzi