Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Klip Opublikowano 21 Kwietnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2025 (edytowane) Właściwość magnetyzmu ciał zauważył na przykład pan Wojciech Młynarski w wierszu - piosence Odkryjemy miłość nieznaną. cytuję: "Twe ramiona łódź Magellana Serce twe busola ma" Żył był wilk morski gdzieś hen nad Gangesem, co przyrodzenie pocierał magnesem. Nie dla mamony jak innych wielu, lecz by bezpiecznie dotrzeć do celu, własnym kierować się chciał interesem. Edytowane 23 Kwietnia 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji) 9
poezja.tanczy Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2025 @Klip Bo interesów, jak jest ich wielu To nie rozpoznasz, mój przyjacielu No i tak :) M. 2
Klip Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2025 @violetta @Ajar41 Dzięki za polubienie. @poezja.tanczy Dzięki za polubienie i komentarz. W przypadku wilka morskiego o skłonnościach do ekshibicjonizmu byłby to interes i własny i publiczny:-) Pozdrawiam wszystkich czytelników.
Klip Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2025 @Sylwester_Lasota Dziękuję za polubienie. Pozdrawiam
Klip Opublikowano 6 Maja 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2025 (edytowane) @Leszczym Serdeczne dzięki. Bardzo mi miło. Edytowane 6 Maja 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Nata_Kruk Opublikowano 10 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2025 @Klip -ku... sprytna treść... :)
Klip Opublikowano 11 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2025 (edytowane) @Nata_KrukDziękuję serdecznie za niespodziewaną wizytę i pochwałę (nie tylko tego limeryku). Bardzo mi miło. Pozdrawiam. Edytowane 11 Lipca 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Klip No! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to jest prawdziwy Talent, a rzadko talenty chwalę
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 @Klip Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Klip Opublikowano 12 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 (edytowane) @Alicja_WysockaDzięki za brawa. mam nadzieję, że za limeryk ;-) @jan_komułzykantDziękuję za pochwałę. Tym cenniejszą, że spod pióra fachowego. Edytowane 12 Lipca 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście :)
Klip Opublikowano 23 Lipca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2025 @Łukasz JasińskiDzięki serdeczne.
Rekomendowane odpowiedzi