Leszczym Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Mówią mi, nam, im, onym i tym podobnym to, to, to, raz jeszcze to, to i to... A my, brać lub siostrzeństwo poetyckie, a właściwie jedno i drugie, czujemy wewnętrzny obowiązek, który w dodatku czasem uzewnętrzniamy i nawet bywa, że często, żeby im odpowiedzieć być może lub ewentualnie być nie może, że możliwe że tak, że możliwe że nie i że tyle jest lub nie ma pomiędzy... W gruncie rzeczy relacje o racjach bywają całkiem zabawne... Ja osobiście chciałbym kiedyś zostać najbardziej nieideologicznym wśród ideologicznych, co prowadzi do wniosku by wyrażać się w gruncie rzeczy precyzyjnie, aczkolwiek całkiem nielogicznie... Warszawa – Stegny, 15.04.2025r. 7
Gosława Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Michaś jaśniej już nie można było Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Gosława Oj Reni to trochę niedobrze, że jasno ;))
Rafael Marius Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Leszczym Zaplątałeś tradycyjnie. Sztuczna inteligencja na pewno nie zrozumie. 1
Somalija Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Leszczym Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Rafael Marius Muszę w takim razie nauczyć AI kilku "sztuczek" :)) @Somalija Oni są. A jak są to trzeba im nagadać bardzo dużo pseudo sensownych bzdur. To znaczy takich bzdur które wyglądają na rozsądne, więc trzeba je sprawdzić, a nawet wprowadzić w życie, ale de facto są zupełnie niepomocne. Coraz bardziej taką właśnie dostrzegam dla siebie rolę... Co im, którzy są zresztą już powiedziałem, więc możliwe, że spaliłem tak naprawdę swoją grę :// 1
Gosława Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Leszczym oj Michaś przeca mówię że ni cholerę nie ogarniam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Gosława Ogólnie Reni ten tekst zaprowadził mnie na ścianę do graffiti, które brzmi Nieidealny ideologicznie (:)) Bardziej wytłumaczyć nie potrafię, bo możliwe że słabszy dzień i jakiś gniot mi się powstał :))
Gosława Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Leszczym weź nie wydziwiaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przecież nikt nie mówi że gniot Facety
Leszczym Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Gosława To że nie mówi i że nie pisze to jeszcze niewiele oznacza w świecie tak bardzo wygadanego milczenia :)) 1
Gosława Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Leszczym ech Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Starzec Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Leszczym W moim odczuciu, to jakby aluzja do polityków :)) Pozdrawiam:) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2025 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) 1
moina Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Strzał tak celny dyszka.. Zdanie kategoria - złota myśl Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2025 @Starzec A gdzie tam :) Ja o polityce? Zlituj się nade mną. @Alicja_Wysocka Kurde, fenomenalny skecz :)) I o to chodzi, ale jeszcze mniej "precyzyjnie" :)))) @Leszczym Bo tak jest gdzie nie spojrzysz. Normalnie niby gada się i wrzuca do sieci o wszystkim, ale ile tak naprawdę tam jest zupełnie ominięte, nie powiedziane, nie dopowiedziane, zasłonięte? Oj wcale, nawet tutaj, nie gadamy o przysłowiowym wszystkim. Zupełnie nie :))
Rekomendowane odpowiedzi