iwonaroma Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 poza obrębem ognia szybko gasną dlatego tylko w jedności światłość 6
Starzec Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale mogą i się rozpalić :) Pozdrawiam:)
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma Światłość i pożoga. Oglądam czasami widea o oceanach i aż dech zapiera świadomość jak mnóstwo wody jest na naszej planecie. Woda i ogień to dwa najpotężniejsze żywioły, lecz woda znacznie wysuwa się na prowadzenie. Pozdrawiam!
JAPA Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 @iwonaroma Jeśli chodzi o fizyczny aspekt to iskry zawsze sa poza ogniem. i nie zawsze gasną niestety powodujac pozary. W kontaktach międzyludzkich te iskry tez często sieją spustoszenie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
iwonaroma Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Starzec Mogą mogą:) Jak spadną na odpowiednie podłoże. No i jeśli nie zgasną nim spadną ;) Dzięki, również pozdrawiam @Wiesław J.K. ;) Dzięki, również pozdrawiam @JAPA bo ja wiem ... @Alicja_Wysocka :) dziękuję 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 @iwonaroma Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jak ludzie poza kontekstem społecznym. 1
iwonaroma Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius zgadza się. Dzięki :) 1
JAPA Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2025 @iwonaroma a ja wiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @JAPA fizyka mnie nie tyka :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2025 @iwonaroma Bo co jedno, rozpoznanie To dla iskry, jest gadanie Nie da się ukryć :) M. 1
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy :) Ślicznie dziękuję
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2025 (edytowane) @JAPA A jeśli chodzi o względy metafizyczne, to: ogniem jest człowiek uduchowiony, a reszta: pusta wewnętrznie i jeśli każdy/a wyssa duchowe iskry - człowiek uduchowiony zostanie pusty wewnętrznie, konkluzja: mamy po prostu do czynienia z pasożytnictwem duchowym u tej reszcie... Łukasz Jasiński Edytowane 23 Kwietnia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi