Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Dominika Moon Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Z niewyśmianych żartów Upieczemy piernik Brzuch zapełni Zanim do głowy dotrze 12
violetta Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 @Dominika Moon moje ulubione ciasto to marmurowa baba do herbatki. 1
poezja.tanczy Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 @Dominika Moon Bo co głowy, ukojenie to ten żarłok, na życzenie Fajne! :) M. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 niewyśmiane żarty dać psom na pożarcie lub ułożyć w kanty i zniszczyć w niszczarce :) 1
andreas Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Fatalna to sytuacja, gdy opowiada się świetny dowcip i potem trzeba go tłumaczyć słuchaczowi albo słuchaczom. 2
Dominika Moon Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 @violetta :) @poezja.tanczy Dziękuję za czytanie :) pozdrowienia! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie! Albo jak ten świetny dowcip można spalić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 4
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 @Dominika Moon @andreas ale obecnie słucham takich dowcipów, że wprawiają mnie w zakłopotanie - poziom bentos albo beton zwłaszcza wieczorne kabarety - nie umiem tego oglądać zaczynam wpadać w kompleksy - młodzież się śmieje a ja w życiu bym czegoś takiego nie opowiedział a to co mnie śmieszy to oni mają problem np: rzecz z długą brodą o pesymiście i optymiście; Czym się różni pesymista od optymisty Obaj wiedzą że życie stoi do nich otworem, a pesymista wie którym trudno się śmiać - o co tu idzie? nie wiem i nie chcę wiedzieć proszę nie tłumaczyć :))) 1
andreas Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowicz Poziom dzisiejszych kabaretów jest żenujący.Nie oglądam tego od lat.I nie wiem z czego śmieje się ta młoda publiczność. 1
Dominika Moon Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cenna uwaga. Rzadko teraz można spotkać kabaret, który bawi lub sięga po żarty wyższych lotów lub takie, które też uczą... a nie tylko szydzą... W większości kończy się na popularnym stand-up. Dlatego wolę: - Chciałbym kupić drzwi, Poproszę drzwi. Są drzwi? - Jakie? - Takie, żeby się otwierały i zamykały. Takie sobie wymarzyłem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Dominika Moon Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowiczhah :D -Miał kolację? -Miaau! -To dobranoc Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2025 @Dominika Moon Bomba, po prostu bomba !!!! 1
Rekomendowane odpowiedzi