Konrad Koper Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Pierwszy obraz ukazuje ocean. Odnoszę wrażenie, że woda zatopi mnie i moją duszę. Na drugim obrazie jest dzwon. Uszami metafizycznymi słyszę dzwonienie. Otwiera się osobliwie okno i wpada wiatr… Dwa obrazy kołyszą się jednocześnie. 3
zmylka Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2025 Miła przestrzeń na chwilę przerwy w gonitwie myśli i oddanie się wyobraźni, wiele można wnieść od siebie
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 @Konrad Koper Jak zostawię komentarz Masz potencjał, będziesz zadowolony? Taki miałam pierwszy odruch. W zasadzie nie zostawiam, bo cóż on znaczy? No może tyle, że: Potencjał to zdolność do osiągnięcia wyższego poziomu wiedzy, umiejętności lub kompetencji. Oznacza to, że wszyscy mamy w sobie potencjał, aby osiągnąć więcej niż myślimy, że możemy. Miłego dnia :) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Wolny podmiot literacki jeszcze nie wierzy ...że spójne to są obrazy...a są.''Osobliwe oko''na własnych zasadach maluje ''chwilę'' w locie............... 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Witaj - mi się podoba - Pzdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi