Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 chciałabym jak zapach bzu być pyszną ach piękny park i we mnie energia biegam z rękoma w górze szczęśliwa kwiatem 14
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 czy jesteś pyszną ktoś musi sprawdzić bo może w tobie jest tylko pycha pyszna i pycha słowa podobne a między nimi wielka różnica :))) 1
violetta Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @Jacek_Suchowicz mam serce:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @jaś cieszę się, że wpadłeś:) dziękuję serdecznie:)
violetta Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @jaśmozliwe, że taka jestem :) dziękuję jeszcze raz:)
Rafael Marius Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @violetta Dzisiaj i wczoraj to raczej wietrzna wiosna niż przytulna. W nocy na minusie. Nie dla mnie. Ale może Tobie się podoba... 1
violetta Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @Rafael Marius za tydzień będzie ciepło, jeszcze parę dni, a później zatęsknimy za chłodem :) 1
Rafael Marius Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie taka temperatura nie przeszkadza, ale wiatr bardzo. 1
violetta Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @Rafael Marius słońce obecnie jest bardzo palące, to że zimno, to czułam te ciepło. 1
Rafael Marius Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym się zgodzę, też tak to czuję. 1
Mitylene Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @violetta pysznie pachnie ten bez w wersach:) 1
violetta Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2025 @Mitylene dziękuję, miło mi bardzo:)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 I tak też można... Tak przy okazji: dziś wrzuciłem artystyczne zdjęcie pod tytułem - "Staropolski obiad" - młode ziemniaczki - posolone, trzy rodzaje surówek i trzy schabowe z piersi kurczaka. Łukasz Jasiński 1
Rekomendowane odpowiedzi