Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@mariusz ziółkowski

Oczywiście, a tak przy okazji: wbrew powszechnej opinii - nie robię zamieszania, tylko: porządek - usuwam bezwartościowe rymowanki, natomiast: te - niepoprawne politycznie - wrzucam na pierwsze miejsce w moim profilu za pośrednictwem artystycznych zdjęć w komentarzach i wszystko jest zgodne z tutejszym regulaminem, dziękuję za polubienie i komentarz, także: pozdrawiam...

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

@mariusz ziółkowski

Tak, dlatego też: mam tylko cztery serduszka, a przeważnie w ciągu jednego dnia moje teksty miały klauzulę na zielono: "tekst został doceniony przez czytelników" - pewnie katolicy są na mnie wściekli, jeśli chodzi o politykę - ona jest wszędzie, niestety... Zresztą, kto zdecydował o takich rządach przy urnach wyborczych? Jeśli chodzi o mnie, to: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej, także: byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób, tym bardziej: oni nie mają żadnego prawa przerzucać odpowiedzialności na takich ludzi jak ja - zabrania tego Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, Kodeks Karny i Karta Praw Osób Niepełnosprawnych.

Łukasz Jasiński 

Opublikowano (edytowane)

@Nata_Kruk

Dziękuję, pani Natalio Kruk, a używając takich zwrotów jak wstydu, bez bezwstydu i bez wstydu - nie popełniłem żadnego błędu ortograficznego, gramatycznego, poligraficznego, stylistycznego, merytorycznego, leksykalnego, fonetycznego, składniowego, fleksyjnego i interpunkcyjnego.

Łukasz Jasiński 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• proste - ładne   no bo jeszcze nie przyszło nie spotkałaś na drodze nie obdarzył przypadkiem ów następny przechodzień   nie chwyciło za rękę nie związało ci oczy przyśpieszyło rytm serca rozplątało warkocze   ... pozdrawiam
    • Na piedestał wyjdź teraz poprzyj możnych, ocuć ubogich wskaż drogę szeroką i myśli skieruj łagodnie niech mowa ukoi umysły a uśmiech doda pewności niech się już nie kaleczą nożami ci, którzy iść chcą do przodu nucąc pieśni o tym, że im walczyć nie kazano a bagnety niechaj zabrzęczą, przekuwane w lemiesze.   Każdy bowiem bohaterem jest walcząc o ciszę wieczoru i poranka światłem oblanego, po nocy ciężkiej.   Niech kupi każdy w swoim sercu pałac wokół siebie na murze stając wyobraźni tworząc to, czego naprędce nie wyobrażali sobie nawet renesansowi cudotwórcy wolnej myśli.   Niech wolny będzie ptak na niebie, lis w norze, wąż na drzewie, mrówka w ziemi, a lwy niechaj dumą swoja zwolnią miejsce gazelom, sarnom i zebrom   Hamulce uwolnij bliskich, pozwól by rzeka płynęła ich marzeń.   Rozsiądź się swobodnie w krainie syren różdżek subtelnie struganych lekko zapadając w sen odkurzony ze wczorajszych myśli dzisiejszymi wnioskami o tym, co jutro przynieść może, co jutro przyniesie na pewno.    
    • ludziska krzyczcie skandujcie  me imię, ja jestem waszym władcą. swego potencjału nie marnujcie  bo chciwość jest złym doradcą   a tak naprawdę to wiecie  że ja najwięcej kradnę dóbr swoich nie znajdziecie  za to urzędy macie ładne   nie będzie żadnych dodatków  do pensji ni do mieszkania  tylko zrobione z waszych datków ciągłe nieczyste zagrania   wy nic z tym nie zrobicie  własne lenistwo was przerasta  takie będzie wasze  życie  ciągłe wspomaganie cesarstwa  
    • wystarczy rozłożyć parasol nadziei i nowych przygód czar się ożywi aż nadto  i sam nieszczęśnik przyjdzie :)
    • ładne   ciesz się tym co masz i dziękuj za wszystko Panu

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

giną kawałki tego  tortu aż kiedyś w końcu go zabraknie i przyjdą chwile bez powrotu  ale czy będą to ostatnie :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...