Wiktor Desiczewski Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 dziękuję bardzo za ciepłego komentarza :P pzdr wiktor
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 hehe na sadesie ale dobry wiersz nie ma co :D
Wiktor Desiczewski Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 a tak naprawdę to Ci powiem w tajemnicy że ja go nie pisałem na sedesie :P pzdr wiktor
stanislawa zak Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 skojarzenie serca z dupą- ciekawie ciekawie,przychodzi mi na myśl powiedzenie: masz miękkie serce, musisz mieć twardą dupę. a twoje papierowe tylko do kibla. nie drzesz?w całości spuszczasz?pozdrówka.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 heheh... no tak czasem bywa... do wiersza mnie natchnął taki tekst, że miłość jest jak wymienianie rolki papieru toaletowego.. za cholerę tego nie mogę rozkminić, ale popchnęło mnie przemyśleń heh... pzdr wiktor
Dariel Gryfinheart Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wiersz ten skomentuje jednym zwrotem: jest szary,krótki i do dupy
Wiktor Desiczewski Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 o Ty chamie!! :D chociaż w sumie coś w tym jest hehe pzdr wiktor
Michał Ziemiak Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sprawa jest krótka ale zabawna! Proste skojarzenie + na wpół-sedesowy humor... W sumie - może być ;-) POZDRAWIAM!
Wiktor Desiczewski Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 dziękuję za komentarz hehe.. na nastepnym razem będzie mniej sedesowo :P już mam w zanadrzu pomysł!! jak mi wyjdzie to zobaczycie hehe ciekawy ekspeytment... jeszcze raz dziękuję za wszystkie komentarze pzdr wiktor
Rekomendowane odpowiedzi