Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Jacek_Suchowicz

Jacek_Suchowicz

te rymy to jeszcze zeszłoroczne czy wczoraj zbierałeś - wzeszły oziminy :))

traktujesz to jako "dowcipniś" ale łażę po różnych spotkaniach literackich w różnych miastach i chyba ze trzy lata temu pewnej uznanej poetce (należy do związku literatów - znane nazwisko) nieopacznie się wyrwało "Często bywam w jury różnych konkursów poetyckich i jak spotkam wiersz rymowany - każdy zazwyczaj częstochowszczyzna - nawet nie czytam i odwalam - pisz   współcześnie" 

postanowiłem zostać użytkownikiem błoni przed klasztornych w Twoim mieście...

przestań się martwić posypię w płatkach

jeszcze tej wiosny zawita mróz

lecz nie zamienię ciebie w bałwanka

bo do Stradomki dasz dyla już

:))

Jacek_Suchowicz

Jacek_Suchowicz

traktujesz to jako "dowcipniś" ale łażę po różnych spotkaniach literackich w różnych miastach i chyba ze trzy lata temu pewnej uznanej poetce (należy do związku literatów - znane nazwisko) nieopacznie się wyrwało "Często bywam w jury różnych konkursów poetyckich i jak spotkam wiersz rymowany - każdy zazwyczaj częstochowszczyzna - nawet nie czytam i odwalam pisz jak  współcześnie" 

Jacek_Suchowicz

Jacek_Suchowicz

traktujesz to jako "dowcipniś" ale łażę po różnych spotkaniach literackich w różnych miastach i chyba ze trzy lata temu pewnej uznanej poetce (należy do związku literatów - znane nazwisko) nieopacznie się wyrwało "Często bywam w jury różnych konkursów poetyckich i jak spotkam wiersz rymowany - każdy zazwyczaj częstochowszczyzna - nawet nie czytam i odwalam" 

• Dodaj nową pozycję...