Ten utwór został doceniony przez użytkowników. mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Marca zagubiłem się w sieci plecionej na twój użytek wczoraj zaczęły wyrastać mi skrzydła nie zdołam ich ukryć przed wieczorem a mieliśmy pójść na kolację może przypomnę sobie co lubię i zgrzeszę zanim przyjdziesz po swoje tak mało czasu zostało do odkrycia imienia już zamykasz drzwi za którymi uśmiecha się do mnie samotność 8
Nata_Kruk Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca Mariusz... kompletnie mnie nie znasz, a napisałeś wiersz.. o mnie (?)... ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca @Nata_Kruk To dowód na to, że w światach równoległych też powtarzają się historie. Pozdrawiam. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca (edytowane) jeszcze niejedną sieć zastawisz zostawisz pustą i odlecisz wyrosły skrzydła nie da rady znasz swoje miejsce na tym świecie samotność dobrym jest lekarstwem uleczy rany daje pewność a czas jak zawsze jest łaskawy ty znajdziesz tą jedyną jedną :) Edytowane 1 Marca przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 2
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca @Jacek_Suchowicz Dziękuję za piękną interpretację. Pozdrawiam serdecznie. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca Witaj - faktycznie czas czasem jest łaskawy - Pzdr. 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca @mariusz ziółkowski Lepiej grać w otwarte karty. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca @Waldemar_Talar_Talar jeszcze trzeba umieć to wykorzystać. Dziękuję za zajrzenie. Pozdrawiam. @Rafael Marius W tej grze, to najlepsze rozwiązanie. Pozdrawiam i dziękuję za słowo. 1
violetta Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca Im dłużej to trwa, tym większy strach:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca @violetta podobno ma tylko wielkie oczy, ale swoje potrafi... . Pozdrawiam serdecznie. 1
violetta Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca @mariusz ziółkowski podobno:) ja jestem bardzo strachliwa. 1
Wiesław J.K. Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca @mariusz ziółkowski Monolog kochanka, który zaplątał się w sieci uczuć i czuje się jak zagrożony pająk na którego czycha olbrzymia mucha. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca @violetta strach nie jest taki zły. W wielu sytuacjach potrafi nas uratować. 2
Wiesław J.K. Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca Strach to także katalizator inspirujący do działania. 2
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca @Wiesław J.K. Trudno się z tym nie zgodzić. Dziękuję za celne spostrzeżenie. Pozdrawiam. 1
andreas Opublikowano 2 Marca Zgłoś Opublikowano 2 Marca Samice kilku gatunków pająków po miłosnym akcie są tak "wyczerpane", że muszą się samcem posilić... Pozdrawiam. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca @andreas ... i jak tu ich nie kochać...? Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi