Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Niech pani przestanie mi grozić i niech pani wreszcie schowa ten głupi, paskudny i wredny uśmiech - to bardzo źle świadczy o pani - niedługo pani umrze, zresztą: dla mnie jest pani parafianką i profanką i psychopatką, żegnam: miejsce ludzi toksycznych jest głęboko w grobie poza każdą nekropolią - gdzieś tam na odludziu - świętym zadupiu...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński 

Z legendą pani nigdy nie wygra, nigdy... Przenigdy! Czy wreszcie zrozumiała pani? Jest pani pusta wewnętrznie - całkowicie!

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Niech pani przestanie mi grozić i niech pani wreszcie schowa ten głupi, paskudny i wredny uśmiech - to bardzo źle świadczy o pani - niedługo pani umrze, zresztą: dla mnie jest pani parafianką i profanką i psychopatką, żegnam: miejsce ludzi toksycznych jest głęboko w grobie poza każdą nekropolią - gdzieś tam na odludziu - świętym zadupiu...

Łukasz Jasiński 

Z legendą pani nigdy nie wygra, nigdy... Przenigdy! Czy wreszcie zrozumiała pani? Jest pani pusta wewnętrznie - całkowicie!

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Łukasz Jasiński 

Z legendą pani nigdy nie wygra, nigdy... Przenigdy!

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Niech pani przestanie mi grozić i niech pani wreszcie schowa ten głupi, paskudny i wredny uśmiech - to bardzo źle świadczy o pani - niedługo pani umrze, zresztą: dla mnie jest pani parafianką i profanką i psychopatką, żegnam: miejsce ludzi toksycznych jest w grobie.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...