Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 18 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 (edytowane) To już wiek* Cichej mądrości i wzbudza strach i ułański byt - taki mam fach - kontrwywiadowczy dla tej świętej - ojczyzny: przez tych - zdrajców ściętej, czterdzieści cztery i szach i mat i vis i vice - versa i kat... *więcej informacji Państwo znajdą w następujących esejach: "Komentarz - komentarz odautorski" i "Mój drogi świecie" - Autor: Łukasz Jasiński (luty 2025) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 18 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 4
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 (edytowane) @violetta Homo catholica meretrix! A jeśli pani obraża ludzi: powinna pani złożyć wymówienie o pracę, oddać mieszkanie, przestać jeść i zrezygnować z obywatelstwa polskiego - nie chcemy pasożytów, proste i logiczne? Łukasz Jasiński Edytowane 18 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 18 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 @Łukasz Jasiński ciesz się, że jeszcze jesteś nim :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 (edytowane) @violetta Niech pani przestanie mi grozić i niech pani wreszcie schowa ten głupi, paskudny i wredny uśmiech - to bardzo źle świadczy o pani - niedługo pani umrze, zresztą: dla mnie jest pani parafianką i profanką i psychopatką, żegnam: miejsce ludzi toksycznych jest głęboko w grobie poza każdą nekropolią - gdzieś tam na odludziu - świętym zadupiu... Łukasz Jasiński Łukasz Jasiński Z legendą pani nigdy nie wygra, nigdy... Przenigdy! Czy wreszcie zrozumiała pani? Jest pani pusta wewnętrznie - całkowicie! Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @Łukasz Jasiński gdy zbliża się kataklizm, człowiek wariuje:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 (edytowane) "Nieudacznicy to nic innego jak nieświadomi niewolnicy i nie mają żadnych planów na życie - żyją cudzym życiem niczym święte pasożyci." Filozof Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 (edytowane) Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 (edytowane) Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
moina Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 Homo sapiens...znaczy człowiek myślący. "My ssaki dwunożne" jesteśmy homo sapiens Nie jest to obelga . 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 (edytowane) @Domysły Monika Dla mnie obelga: obniżanie poziomu Cielesnego i Umysłowego i Duchowego (CUD - trzy pierwsze litery) - jestem homo poiesis, wszystko opisałem w następujących tekstach - "Wieża Babel" i "Tajne Specjalnego Znaczenia" i "Saga", a tak przy okazji - dodam: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej i byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób, acha, teraz politycy nie wyrażają zgody na wysłanie Wojska Polskiego do wschodniego sąsiada, niestety: decyzja już zapadła na szczycie w Paryżu - Wojsko Polskie zostanie wysłane, jak zwykle: homo sapiens będzie głosował na homo proditores, powtarzam: mam to w głębokim poważaniu - pilnuję tylko i wyłącznie własnych interesów - zbiorowa odpowiedzialność jest zakazana w Ustawie Zasadniczej - Konstytucji Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, także: w Kodeksie Karnym i na sam koniec - nie należę do regularnej armii, pospolitego ruszenia i bandytów - mafii, tylko: do - Tajnego Ruchu Oporu - jako strategiczny przywódca... Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 (edytowane) @Domysły Monika Raczej, pani Moniko, mamy do czynienia z homo religio, homo sapiens nie zjadał własnych współbraci i nie prowadził mordów - ludobójstwa - wiek dwudziesty i dwudziesty pierwszy to istna bomba atomowa zbiorowego samobójstwa - różnorakich rzezi plemiennych, proszę zauważyć: tak zwani sąsiedzi - Ukraińcy - to prawosławni, którzy są spokrewnieni z judaistycznym ludem chazarskim... Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @Łukasz Jasiński kolacja homo sapiensa :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Somalija Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @violetta @Łukasz Jasiński Wasza relacja jest niesamowicie ognista... 4
violetta Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @Somalija intrygujący mimo wszystko:) 2
Somalija Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @violetta Zodiakalny Lew, mam orgazm na samą myśl... 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. violettko - prawdziwy tygrysek:))) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 (edytowane) @violetta Najpierw kolacja, a potem - kopulacja? Dlaczego homo sapiens nie zaprosi homo erotismus... Łukasz Jasiński @Somalija Pani Wiola nieświadomie zwiększa mi liczbę czytań... Łukasz Jasiński @Somalija Dziękuję za komplement Łukasz Jasiński @Jacek_Suchowicz Dziękuję za niesamowity komplement Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 @Łukasz Jasiński jestem bardzo zdziwiony że mając takie komentarze Pan sam tego nie napisał rozumiem nie wypada:))))) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2025 (edytowane) @Jacek_Suchowicz Czego, proszę pana, nie napisałem? Łukasz Jasiński Edytowane 19 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi