Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 17 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 coś pięknego coś miłego coś pokrzepiającego hołubię to oczami przytulam garnę rękoma coś złego mocno depczę nogami i przechodzę nad tym do porządku dziennego to coś dobrego 12
iwonaroma Opublikowano 17 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Jacek_Suchowicz :))) super Jacku, piosenka i ten clip do niej :) dzięki
Witalisa Opublikowano 17 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 @iwonaroma - nie chciałaś rymu: rękami? (To oboczna forma).
iwonaroma Opublikowano 17 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Witalisa rzeczywiście, chyba gryzłby mnie ten rym ...
m1234 Opublikowano 17 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 @iwonaroma I pięknie, i prawdziwie, i miło, i nagle te nogi! Co tu się zdarzyło!? Bo jakże, te nogi, może stopy? A może giry nawet!? Podeptały mi te nogi nastrój, jakaś drzazga mi wrasta. Bo przecież złe depczemy i tyle, czy mocno? oczywiście! ale depczemy(!) i basta! PS. Wiem, to nie warsztat. Może tylko tyle, że nastrój mam przypodłogowy, to się czepiłem. Sorki. 1
Marek.zak1 Opublikowano 17 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 To dobre, jak najbardziej, a to co złe (moim zdaniem) lepiej omijać szerokim łukiem, bo może byś silniejsze i to my zostaniemy podeptani, czy kopnięci. Pozdro. 2
andreas Opublikowano 17 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 Napisałbym podobnie jak Marek, ale mnie uprzedził. 1
iwonaroma Opublikowano 17 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @m1234 :D Wiadomo, to stopy mają kontakt z podłożem, ale bez siły mocnych nóg małe kobiece stópki niewiele by mogły ;) Dziękuję i życzę nastroju z wyższych pięter :) @Marek.zak1 Masz rację, ale bywa, że złe nas zbałamuci (świetnie potrafi udawać, można się naciąć) i dostanie się na naszą ścieżkę, wówczas pozostaje nam walka i oczywiście - zwycięstwo :) inaczej, jak piszesz, może nas zdeptać :( Ponoć dostajemy na naszą miarę, więc w tym nadzieja. Zdrówka również @andreas :) odpowiedź u Marka, dziękuję @Domysły Monika :) podziękowania
Rafael Marius Opublikowano 17 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 @iwonaroma Warto skupiać swoją uwagę na tym co dobre. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 Witam - ciepły wiersz tak lubię - Pzdr.uśmiechem. 1
iwonaroma Opublikowano 17 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius dokładnie. Dzięki:) @Waldemar_Talar_Talar :) Dziękuję, pozdrawiam i również się uśmiecham:) 1
iwonaroma Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 @Wiesław J.K. dziękuję 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... zgadzam się..:) 1
iwonaroma Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_Kruk cieszę się ze zgodności:) Dzięki 1
[email protected] Opublikowano 18 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 @iwonaroma Zabrzmiało jak brachykolon, będzie dobre jak... posolą. Wszystkiego dobrego Iwonko. 1
iwonaroma Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] :)) Dziękuję i również wszystkiego dobrego Grzesiu:) @Magda1973 :) dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi