Ten utwór został doceniony przez użytkowników. wierszyki Opublikowano 13 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Pracownik utrzymania czystości — kobieta z identyfikatorem w teatrze, w którym siedzą księgowe, pracują wieczorami aktorki — nie samej hołduje przyjemności, bez mała — utrzymując przy tuzach. Schyla się, czy też czysto przedłuża, odmiecie nawet najlichszy kącik — ziarenka wyzbiera po Kopciuszkach, przewietrzy, gdy wyfrunie jaskółcza, po dziecku pomilczy a popłacze, gdy gumę odlepia zza zagłówka. Edytowane 14 Lutego przez aff K (wyświetl historię edycji) 10
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Poprawnie Łukasz Jasiński 1
wierszyki Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Może jednak zmienię na Kopciuszki z dużej litery, dziękuję :-) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @aff A proszę bardzo... Co mi tam... Łukasz Jasiński
andreas Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Z aktorami to trzeba ostrożnie... Brawa na stojąco? choć bez talentu aktor z Alaski potrafił wkraść się w cud-woźnej łaski po spektaklach ją na scenie kładł i miewał powodzenie dziś na stojąco chce mieć oklaski Ambiwalentny stan aktora ambitny aktor spod Barcelony bierze nie role ale ogony gdy mu dali grać Mefista rzecz się stała oczywista był wprost diabelnie rozanielony Pozdrawiam. 1
wierszyki Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zespół Williamsa ;-) U nas jest taka szkoła, ładnie nazywa się Elfik, to szkoła dla dzieci nieco bardziej wymagających wielorakiego dodatkowego wsparcia. ;-) Dziękuję Czarek. Fajne. Dziś panie woźne są często bardzo pięknymi kobietami. Dwa lata temu pracowałam z pewnego rodzaju woźną, która była byłą jakąś-tam wicemiss tutejszego konkursu. Po prostu chciała wreszcie "normalnie" pracować. Pzdr :-) O, dziękuję @Laura Alszer :-) Pozdrawiam serdecznie, dziękuję za serduszka @Łukasz Jasiński @andreas @Czarek Płatak :-) 2
andreas Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @aff Duch czy upiór? duszyczka zmarłej miss gminy w Kolnie leci do nieba dosyć mozolnie bo grzech pychy ciąży wielce więc twarz widząc w dżdżu kropelce wzdycha wyglądam dzisiaj upiornie
wierszyki Opublikowano 14 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, dzięki. Ależ ja wiem, że wnętrze interesuje bardziej ;-)
andreas Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @aff Penetracja chciał spenetrować Maciek z Utraty cudne dziewicze brzegi La Platy był psychiatrą z wykształcenia więc posłuchał rady Henia taniej ci wyjdzie wnętrze Beaty
Laura Alszer Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @aff proszę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak przyklejałem w dzieciństwie choć wiedziałem, że to nie ładnie. 1
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładna, troskliwa.. "Calineczka" 1
wierszyki Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję:) ::) Dziękuję:) Dziękuję:) @[email protected] dziękuję,:) @akowalczyk dziękuję:) 2
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Przeczytałam o Dzieciach Elfach i napiszę tylko, że życie jest cholernie niesprawiedliwe. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi