Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Cymbał

Rekomendowane odpowiedzi

@Domysły Monika

Chaos to celowy twór systemu, aby pani była niewolnikiem - nie miała pani żadnego wyboru i brała pani to - co pani daje system na złotej tacy, natomiast: pani nic a nic nikomu nie daje, tylko: jęczy pani o źle pojmowanej miłości, bo: czegoś pani pragnie - czy to nie jest postawa roszczeniowa?

Łukasz Jasiński 

@andreas

Idea nic nie ma wspólnego z dogmatami, ideologiami i doktrynami, idea to myśl - myśl twórcza, niech pan zrobi eksperyment: niech pan wrzuci ziarenko wątpliwości pomiędzy zakochaną parą i niech pan obserwuje na własne efekty, więc?

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)

@Domysły Monika

I tutaj dochodzimy do kolejnego wniosku: istnieje coś takiego jak podstawowy byt - mieszkanie, opłaty, konsumpcja i wynagrodzenie, więc? Wychodzi na to, iż pani jest bezczelna, roszczeniowa i nachalna i to jeszcze pragnie pani, aby ktoś panią utrzymywał we własnych czterech kątach - co pani w zamian da? To nic innego jak pasożytnictwo, dlatego też: jestem za uregulowaną prawnie aborcją, karą śmierci i eutanazją, proste i logiczne?

Łukasz Jasiński 

@Łukasz Jasiński 

Wydaje mi że mój status materialny ma się chyba stabilnie ... pracuję, mieszkam , żyje funkcjonuje

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

można rzec  cymbał ze mnie ? 
A czekaj jeszcze utrzymuje co nie co ...osób jedną, dwa psy i trzy koty ...
I w kilku miejscach trwam za darmo i wracam czując się bogatą.. 
Jakie trzeba spełnić warunki by być coś "wart" w twoim poczuciu..

@Domysły Monika

Zrównoważona współpraca na kanwie podstawowego bytu, aby nie dochodziło do jakichkolwiek konfliktów o pierdoły życiowe, reszta: według własnych upodobań - pragnień Cielesnych i Umysłowych i Duchowych (CUD - trzy pierwsze litery).

Łukasz Jasiński 

Definicja

Ultratechnologii Nadprogowej Psychomanipulacji: najokrutniejsza forma prania mózgu - stosuje wszystkie możliwości takie jak percepcję podprogową, dezinformację, psychologię tłumu i deprecjację istoty człowieczeństwa, także: z niewiarygodną łatwością pokonuje sztuczną inteligencję, iście wyjątkowo niebezpieczna: potrafi w ciągu kilku minut doprowadzić całkowicie zdrową psychicznie osobę do nienaturalnej śmierci - samobójstwa.

Łukasz Jasiński (Warszawa: 2025)

Osoby zainteresowane serdecznie zapraszam na moją prozę poetycką pod jakże wyjątkowym tytułem - "Tajny Ruch Oporu"*- warto, naprawdę, warto!

*KONTRWYWIAD

Pułkownik Tajnego Ruchu Oporu: Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór 

@violetta

I już wiem: na kogo będę głosował w wyborach prezydenckich: na panią Dominikę Jasińską - mało osobistych informacji o wyżej wymienionej pani znalazłem - nie ma jej nawet na Wikipedii, jednak: zdjęcie można znaleźć i na podstawie profilu - jest blondynką o jasnych oczach - rysy twarzy - czysto słowiańskie, smukła szyja mówi o wysokiej i szczupłej budowie ciała, wiek - średni, poza tym: świat jest zdumiony - osiemnaście osób chce zostać Prezydentem Polski - najwięcej w historii po zmianach ustrojowych.

Łukasz Jasiński