piąteprzezdziesiąte Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 5
violetta Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @piąteprzezdziesiąte ludzie opuścili swoje domostwa, marzną. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spora część już wyjechała. Dzięki violu. 1
violetta Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @piąteprzezdziesiąte na Karaibach też trzęsie. Wszędzie już są jakieś zaczyny. To nie przypadek. 1
wierszyki Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Nie jestem na bieżąco z wiadomościami, ale Cyklady nieodmiennie kojarzą mi się z Korą, a tutaj w pewnym sensie jest ona wyobrażona. Ciekawa treść. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Opublikowano 11 Lutego @piąteprzezdziesiąte .. ale "bukwy".. :) nie trzeba oka uzbrajać. Haiku podoba się. 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 16 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O Karaibach nie słyszałam. Czytałam tylko, że inne greckie wyspy trzęsą się niespokojne... @aff Początkowo chciałam wstawić pod tekstem, ale zrezygnowałam. Dziękuję i pozdrawiam. Dawno nie słyszałam tego słowa. Dziękuję i pozdrawiam. @iwonaroma i @Czarek Płatak Dziękuję i pozdrawiam. 2
violetta Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego @piąteprzezdziesiąte Grecja kolebką kultury, szkoda by było:)
Rekomendowane odpowiedzi