Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 8 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 (edytowane) Bogi wiedziały pierwsze teraz gdy znaczę tobą dni wrażliwa złotem drżenia błoga wiatr nas nie rozwieje tylko ogień w jedno strawi czułością oderwałeś mnie od lejącej rany życia pobrzeżem warg wsuwasz we wnyki pożądania głęboki pocałunek zaklina w jasny sen przy tobie przestrzeń w granicach ramion otchłanią Edytowane 9 Lutego 2025 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 12
Somalija Opublikowano 8 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @violetta Hej, mam same problemy... 2
violetta Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Somalija gdy się zapomni, to wyparują. Cieszmy się tym co mamy. 1
Arsis Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Somalija cześć, Aga, cześć Mistrzyni...
Somalija Opublikowano 8 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życie to podobno sen wariata Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Arsis Hej kupiłam sobie bomberkę w srebrne cekiny na Walentynki 2
Arsis Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Somalija bomberkę (przeczytałem: bombonierkę), powiadasz? aha, czyli chcesz piosenkę przeprosinową...
Somalija Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Arsis Przeprosinową? Raczej Walentynkową Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 (edytowane) @Somalija ... beautiful... Edytowane 9 Lutego 2025 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 A nie lepiej rogi? Łukasz Jasiński
Somalija Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Arsis Dziękuję posłucham ,,do kawki " w południe... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koncentracja leci w dół? 1
Arsis Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 (edytowane) @violetta ugi bugi? Edytowane 9 Lutego 2025 przez Arsis (wyświetl historię edycji) 1
Arsis Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Somalija masz tu jeszcze dorzutkę, albowiem śledzą nas w tym ustroniu z dzikiego wina, z malin gorących... @violetta ugi bugi
Somalija Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Arsis To tylko Viola Cię uwodzi, chyba jesteś przyzwyczajony...
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Somalija Tak, mam 43 lata i po prostu umieram, jak to się mówi: ludzie dobrzy umierają młodo... Łukasz Jasiński
violetta Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Somalija chyba się popłaczę:) mam swoje lata:) @Łukasz Jasiński nie umieraj :) 1
Somalija Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Łukasz Jasiński ,,jak to się mówi..." skąd Pan czerpie swoją wiedzę? 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 (edytowane) @Somalija Po prostu z życia - autopsja Łukasz Jasiński @violetta Kiedy psy umierają: odchodzą w ciche i spokojne miejsce - podobnie jest z inteligentnymi ludźmi, natomiast: dwunożne ssaki agresywne to także hieny cmentarne - nie wiadomo po co utrzymują żywych trupów... Łukasz Jasiński Edytowane 9 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi