Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 8 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 wokół szaro i brązowo ale potem zakwitnę magnolią pohasam w czarnej jedwabnej halce z rękami na piersiach rozwiana widokiem różowych kwiatów we włosach ustach ty deszcz 9
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 pohasam w białej halce falując pięknymi piersiami może ujeżdżę kasztankę ech Podkowiński się mami :))) 1
violetta Opublikowano 8 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Jacek_Suchowicz uroczo też w białej :)
andreas Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 Przerobiłem troszkę fraszkę Sztaudyngera: Magnolia kwitnie krócej - Viola dłużej... Lecz już kwitnienia nie powtórzy. Ale z Tobą może jest inaczej... Pozdrowionka. 1
violetta Opublikowano 8 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @andreas zamieni mnie Bóg w kwiat :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @violetta Kto, co Cię tak zainspirował? Spotkałeś przebiśniegi, bo u nas ich coraz więcej. Dzisiaj zimno strasznie, przebywam w domu i czekam na lepsze czasy 1
violetta Opublikowano 8 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Rafael Marius siedzę w dżinsach i grubsze bluzce:) aczkolwiek dla Ciebie byłoby za cienkie. Mnie inspiruje moja osoba:) Widziałam tylko zielone łodyżki. Magnolia powoli się wybudza. Za 6 tygodni będzie wiosna.
Rafael Marius Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno tak by było. Tak, w sumie to mi już kiedyś mówiłaś, że tak jest. Mnie najbardziej żyjąca przeszłość. Ta nigdy nie umiera, ale trwa na wieki. Czasem też teraźniejszość, ale zawsze coś zewnętrznego. Te te moje przebiśniegi wyraźnie wyszły przed szereg. Niech się stanie. 1
violetta Opublikowano 8 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Rafael Marius zimno, mogłoby popadać, bo czeka nas susza stulecia. No ja też mam przeżycia ż przeszłości, teraz je tylko odtwarzam. 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie tak, faktycznie dawno deszczu nie było. Dobrze, że pamiętasz. Niektórzy to tak wszystko zapominają. Później nie wiedzą skąd są i kryzys tożsamości gotowy. 1
violetta Opublikowano 8 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Rafael Mariusżyczę ci wszystkiego dobrego, żeby było ciepło ci. Odkąd pamiętam, luty zawsze był zimny i najzimniejszy w kalendarzu. 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję bardzo. Wzajemnie. 1
violetta Opublikowano 8 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Rafael Marius mi będzie tak samo jak tobie:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 I tak też można Łukasz Jasiński
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @violetta A tak Łukasz Jasiński 1
violetta Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Łukasz Jasiński dzięki i pozdrawiam:)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne 'wejście'.. treści mi znowu mało, tak skąpisz słów... ;) Na końcu.. czytałam dla siebie.. a ty deszczem. Pozdrawiam.
violetta Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @Nata_Kruk bo skąpiradło ze mnie :) też tak czytałam:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 18 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 Łukasz Jasiński 1
Rekomendowane odpowiedzi