Starzec Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 co było a nie jest jednak zapisane rejestr prawdę zna i nie zawaha się taka soft wersja na świecki sakrament 6
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 nieszczęsny rejestr prawdę zna bo wbrew pozorom wszystko pisze jest zagrożeniem k.. jego mać już paragrafem go uciszą :) 3
Starzec Opublikowano 7 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 @Jacek_Suchowicz nie uciszą:)) dziękuję i pozdrawiam:)
Rafael Marius Opublikowano 8 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2025 @Starzec Rejestr skazanych? Tu jednak jest zatarcie po x latach. 1
Leszczym Opublikowano 10 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2025 (edytowane) @Starzec Właśnie, świetna myśl, teraz to już wszystko w rejestrach różnych. Cała historia i jeszcze więcej bo tysiące najróżniejszych przypuszczeń i sugestii:)) Edytowane 10 Lutego 2025 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Starzec Opublikowano 26 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2025 @Rafael Marius Zaraz tam skazanych, a mało to innych rejestrów? :) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest też prawo do zapomnienia, obowiązuje od pewnego czasu. 1
Starzec Opublikowano 27 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2025 @Rafael Marius Faktycznie jest, nawet o tym nie wiedziałem. Ale w sumie, to nie chciałbym być chyba zapomnianym:) 1
Rafael Marius Opublikowano 27 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też póki co nie zgłaszałem takich żądań nigdzie i nic nie usuwałem samodzielnie. Jak mówią "słowo się rzekło kobyłka u płotu" Tutaj na forum też można tego zażądać i administrator musi wszystko usunąć. Takie mamy prawo. 1
Starzec Opublikowano 27 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale, że tak do szpiku kości? i ślad nie pozostanie? 1
Rafael Marius Opublikowano 28 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znikają wszystkie wiersze i komentarze autora, ale jak ja ciebie zacytuje tak jak to robię teraz to wtedy ten cytat zostaje. 1
Starzec Opublikowano 28 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2025 @Rafael Marius dobrze wiedzieć :) 1
Rekomendowane odpowiedzi