Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Tectosmith Opublikowano 4 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 (edytowane) Witam Cię serdecznie zimo nieostrożna. Zmroziłaś moje myśli i wspomnienia. Nie wiem czy tak można. Ale nadal naciskasz w stronę poznania, A ja znikomy w tej całej bajce Wciąż wyszukuję naszego pojednania. Witam Cię serdecznie moja miłości. Tak bardzo pragnę szronu, mrozu,zimna, Szumu i wibracji moich ułomności. . A Ty wciąż rysujesz drzewa zamrożone Na szybach mojego mieszkania. Już sam nie wiem czy to zamierzone. Czy nadal zmierza w stronę zakochania... Nie wiem czy tak można Zimo kochana. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 4 Lutego 2025 przez Tectosmith (wyświetl historię edycji) 12
A-typowa-b Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2025 @Tectosmith Fajny wiersz. Pozdrawiam.
Kwiatuszek Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2025 @Tectosmith Mroźna zima, to fajna zima. Te nasze zimy są do d.... Bardzo dawno tu mnie nie było, nagle weszłam i trafiłam na Twój wiersz:-) Przypadek? Wiersz bardzo ładny, taki przytulnie oszroniały;-) Pozdrawiam Cię serdecznie:-)))
Tectosmith Opublikowano 5 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2025 @violetta Kiepska ta zima w tym roku, ale zawsze można powspominać. Dziękuję i pozdrawiam. @A-typowa-b Dziękuję Ci bardzo. Pozdrawiam serdecznie. @Kwiatuszek Faktycznie dawno Cię nie było, ale mnie jeszcze dawniej. Chyba ponad rok nic nie napisałem. Dziękuję Ci bardzo i pozdrawiam serdecznie. A z tymi przypadkami to różnie bywa :-) 1
violetta Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2025 @Tectosmith jest pięknie, w Warszawie trochę zimno:) 1
andreas Opublikowano 6 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2025 Chociaż nie lubię zimy, a właściwie zimna, to Twój wiersz przypadł mi do gustu. Pozdrawiam.
Tectosmith Opublikowano 6 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2025 @andreas Bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam serdecznie. 1
Rekomendowane odpowiedzi