Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Johny Opublikowano 3 Lutego 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2025 (edytowane) od trzech miesięcy płaczę przemysł chusteczkowy nie nadąża z produkcją łzy zalały już aglomerację śląską z przyległymi miejscowościami wszystko dlatego że nie dostałem awokado moje życie ma tyle sensu co miłość Polaków do piłki nożnej uczę się medytować siedzenie w zazen jest trudne gdy łódka chybocze się na słonej wodzie a mój mistrz koczkodan zamiast pomóc strzela z łuku Edytowane 4 Lutego 2025 przez Johny (wyświetl historię edycji) 12
mariusz ziółkowski Opublikowano 3 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2025 @Johny podoba mi się bardzo, choć pierwsza część trochę dopowiedziana, za to reszta świetna. Pozdrawiam. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2025 I tak też można Łukasz Jasiński
Laura Alszer Opublikowano 3 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2025 @Johny Bardzo dobry wiersz. Tylko przecinek - zbędny i piersze słowo niepotrzebnie z dużej litery 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 Witam - podoba się - Pzdr.
Nata_Kruk Opublikowano 4 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .............. :) Pozdrawiam.
m1234 Opublikowano 4 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 Super. Zgrzyta mi tu minimalnie łączenie sensu z miłością, zwłaszcza do piłki nożnej - to bez sensu, szukanie takiego sensu, zwłaszcza Polaków! ;)
Johny Opublikowano 4 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 Dziękuję bardzo za wszystkie komentarze. Poprawiłem przecinek i pierwszą literę. Jeszcze raz dziękuję za wszelkie uwagi :). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi