Ten utwór został doceniony przez użytkowników. mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego granice nie istnieją są tylko życzeniem to tak jak prawda w stogu siana pierwszy rowerek i dziewczyna nie martw się mamo zabijam czas 9
andreas Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Einstein to chyba miał rację,że wszystko jest względne.A ta "prawda w stogu siana" - cacana. Pozdrawiam. 3
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @andreas Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...jeszcze szukam,,, dzięki. Pozdrawiam 1
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego ... a mnie się "zda", że warto szukać granic, choćby... zabijając czas... ;) Ładnie, Mariuszu. Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @mariusz ziółkowski cały czas mieć miłość Boga to jest coś:) i wcale nie przesadzam:) 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rowerek okazał się trudny, a dziewczyna bezgranicznie łatwa. Takie moja doświadczenia z dzieciństwa. U innych mogło być na odwrót, lub w obu przypadkach pod górkę. Edytowane 1 Lutego przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Nata_Kruk ,,, może szukać, może przekraczać, może nie widzieć - temat rzeka. Pozdrawiam.@violetta jak najbardziej. Pozdrawiam. @Rafael Marius u mnie w obu przypadkach było trudno ale się udało. Pozdrawiam. 3
Rafael Marius Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tym większa satysfakcja. U mnie też, później świetnie jeździłem na rowerze, ale początki,,, szkoda gadać. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego wciąż poszukiwać - zbijając czas bo prawda kusi swoim istnieniem i powiem więcej - wciąż z nami gra coś nam pokaże coś inne zmieni :)) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Jacek_Suchowicz Dziękuję za piękny komentarz. Pozdrawiam.
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Bo chodzi o to by uwierzyć nie wierząc....dotknąć nie dotykając...przekraczać granice wiedząc że prawda przyniesie rozczarowanie....ciekawy wiersz Mariuszu. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Bożena De-Tre to wielka sztuka, czytać to, co nienapisane. Dziękuję za komentarz i pozdrawiam. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @mariusz ziółkowski …i czasami wielki kłopot a nawet cierpienie dla tych co zbyt blisko nas. @Bożena De-Tre -:)…ale jak już widzą i czują że tak być musi to próbują zrozumieć „ lierkowy Świat@-:)-:)Pozdrawiam …z Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -:) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to już dużo. Pozdrawiam.
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @mariusz ziółkowski Tak właśnie myślę…i tego „ dużo” życzę wszystkim…”Zatrzymane chwile”( to byłby fajny tytuł tomiku pomyślałam-:)-:)..a może jednak nie.. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Bożena De-Tre Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... jak na Ciebie - za łatwe... . 1
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @mariusz ziółkowski …chyba tak.To była prowokacja…mam tytuł do drugiego tomiku .I tytuł i Tomik niebawem….jeszcze tylko pytanie czy będą czytelnicy-:)
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Bożena De-Tre ... znowu podpucha.. dobrze wiesz, że będą. Ja jeszcze poczekam. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @mariusz ziółkowski Mariuszu nie podpucha.Chwile zwątpienia przychodzą jak pomyślę ile wartościowych słów papier przyjął….i poszły w zapomnienie…zobaczysz jakie to trudne „ znowu się odważyć” …i czekać na choćby krytykę..albo „ aż” … @Bożena De-Tre Wiesz już gdzie chcesz wydać? To jest bardzo ważne…
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Bożena De-Tre Pokora dla własnego pióra jest najważniejsza. To daje moc tworzenia.
Rekomendowane odpowiedzi