Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Jacek_Suchowicz ... uroczy wiersz mi zostawiasz, jako komentarz. Dziękuję... :)

23 godziny temu, Stracony napisał(a):

(...) Kwiaty odradzają się i my też możemy. Wiersz niestety smutny.

@Stracony.. jak ładnie to opisałeś, jw. cyt.  odradza się cała natura, zawsze, a my jej cząstką. Ano.. smutaśny.

22 godziny temu, Łukasz Jasiński napisał(a):

Człowiek wrażliwy jest jednocześnie silnym człowiekiem - trudno go psychicznie złamać...

@Łukasz Jasiński ... nie jestem znawcą tematu, ale w dużej mierze zgodzę się. Dzięki.

@ja_wochen ... @Wiesław J.K. ... @Czarek Płatak.. ach Ty buntowniku... :)

@Rafael Marius ... tak, pamiętam, że kochasz kwiaty.. jak większość ludzi.

Dziękuję Panowie za Wasze słowa i chwilę u mnie.

11 godzin temu, andreas napisał(a):

Po co się kłaść na kozetkę u psychoanalityka za ciężkie pieniądze, skoro można wyleczyć się samemu ulubioną muzyką i nawet z różą w zębach...

Pozdrawiam.

@andreas ... przyznam rację.... za bardzo ciężkie pieniądze, wiem od ludzi,

którzy korzystali. Można i samemu... muzyka bardzo dużo może, mnie, gdy jakaś dolinka - pomaga... :) ale muszę też z róża, kiedyś.. ;)  No i mamy jeszcze... kwiato - wiersze... :)

Dziękuję za sympatyczny komentarz.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Jacek_Suchowicz ... uroczy wiersz mi zostawiasz, jako komentarz. Dziękuję... :)

23 godziny temu, Stracony napisał(a):

(...) Kwiaty odradzają się i my też możemy. Wiersz niestety smutny.

@Stracony.. jak ładnie to opisałeś, jw. cyt.  odradza się cała natura, zawsze, a my jej cząstką. Ano.. smutaśny.

22 godziny temu, Łukasz Jasiński napisał(a):

Człowiek wrażliwy jest jednocześnie silnym człowiekiem - trudno go psychicznie złamać...

@Łukasz Jasiński ... nie jestem znawcą tematu, ale w dużej mierze zgodzę się. Dzięki.

@ja_wochen ... @Wiesław J.K. ... @Czarek Płatak.. ach Ty buntowniku... :) Dziękuję Wam za chwilę u mnie.

10 godzin temu, andreas napisał(a):

Po co się kłaść na kozetkę u psychoanalityka za ciężkie pieniądze, skoro można wyleczyć się samemu ulubioną muzyką i nawet z różą w zębach...

Pozdrawiam.

@andreas ... przyznam rację.... za bardzo ciężkie pieniądze, wiem od ludzi, którzy korzystali.

Można i samemu... muzyka bardzo dużo może, mnie, gdy jakaś dolinka - pomaga... :) ale muszę też z róża, kiedyś.. ;)

No i mamy jeszcze... kwiato - wiersze... :)

Dziękuję za sympatyczny komenatrz.

• Dodaj nową pozycję...