Glhxylh_Mxoldq_N 3 Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 powtarzam słowa kierowane w twoją stronę i cię nie widzę, no bo tylko w górę patrzę Dno pełne dzisiaj, czy to życie jest na marne? To tylko kłamstwo powtórzone i poparte 6
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 Stosowana nadprogowa psychomanipulacja wobec anonimowej zbiorowości jako kliniczna ortodoncja psychologii społecznej, potocznie: w pełni nieświadome niewolnictwo - jest całkowitym przeciwieństwem istoty transcendentalnego personalizmu - świadomości, odpowiedzialności i samodzielności. Łukasz Jasiński 1
m1234 Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 Fajne. Bardzo lubię krótkie, esencjonalne formy, chyba dlatego, że sam mam z nimi problem :) Tutaj niby krótko, ale jakoś tak pojemnie - w tych kilku zdaniach czuję pewną mentalną, zamkniętą przestrzeń w której znajduje się podmiot. Ciekawe.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Julian K powtarzane kłamstwa stają prawdą - Goebbels @Łukasz Jasiński dobry komentarz psychologiczno-stomatologiczny - dobrze że nie wchodził Pan na poletko gastryczne :)) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Jacek_Suchowicz Komentarz posiada charakter, jak to mówimy: pół żartem i pół serio, nomen omen: Joseph Goebbels był niskiego wzrostu i był osobą niepełnosprawną fizycznie - kulał na prawą nogę, a jego "złota myśl" jest stosowana nawet we współczesnych czasach, dlatego też: nie oglądam telewizji i nie czytam papierowych gazet - to internet daje mi wolność i to ja decyduję - co czytam i oglądam, dalej: nie zmienię zdania w sprawie uregulowanej prawnie aborcji, kary śmierci i eutanazji - tu chodzi o pańskie i moje życie, chciałby pan, by Prezydentem Polski została osoba chorująca na łuszczycę intelektualną i dualizm psychofizyczny? Demokracja na to pozwala, stąd: Ochrona Danych Osobowych i Wrażliwych... Łukasz Jasiński 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Łukasz Jasiński proszę się nie tłumaczyć i nie stawiać kropki nad i - doskonale rozumiem intencje Pozdrawiam 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Jacek_Suchowicz Nie mam żadnych intencji, a przetłumaczyć panu mogę Talmud z języka hebrajskiego na polski, dziękuję za rozmowę i kolorowych snów. Łukasz Jasiński
Leszczym Opublikowano 30 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2025 @Julian K No przecież, że z kłamstwem idzie się w zaparte :))
Rekomendowane odpowiedzi