Ten utwór został doceniony przez użytkowników. FaLcorN Opublikowano 25 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Lubię jasno, ach to Ty korowody wspólnych chwil jakoś zgrabniej płynie czas nowe życie kwitnie w snach Lubię jasno, ach to Ty Czy się uda razem iść? Czy łaskawy będzie piach? Czy klepsydra da nam czas? Lubię jasno, ach to Ty każda chwila ma swój PIN Czy odgadniesz myśli takt? w szczerym polu dawnych ran Lubię jasno, ach to Ty można razem iść przez mgły stworzyć mały, własny kraj i uchwycić w styczniu maj Edytowane 7 Lutego przez FaLcorN (wyświetl historię edycji) 13
Wiesław J.K. Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @FaLcorN Tak mi się skojarzyło, ach to ty... 1
Laura Alszer Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia Mnie również skojarzyło się z piosenką Grechuty 1
FaLcorN Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @Wiesław J.K. @Laura Alszer Dobre skojarzenie, bardzo lubię Grechutę: "dam Ci serce szczerozłote. dam konika cukrowego. weź to serce, wyjdź na drogę. i nie pytaj się "Dlaczego?" 1
Laura Alszer Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @FaLcorN Ja też Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @FaLcorN Fajne! Pozdrawiam. 1
FaLcorN Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @mariusz ziółkowski Dzięki za Serducho, komplement i komentarz. Pozdrawiam! Wam również: @Laura Alszer @Wiesław J.K. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @FaLcorN jest taki świat za granicą słów bez szarych dni i bez strasznych snów 1
FaLcorN Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @mariusz ziółkowski Kraina Serca, spojrzeń dwóch gdzie widać i słychać wszystko a życie to cud 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia mówię jasno ach to ty życie już uprzykrzasz mi od niedawna innej już mój takt myśli wpadł w jej gust mówię jasno ach to ty ale inna mi się śni pewno będę szedł przez deszcz co chwilowo muszę znieść mówię jasno ach to ty nowa słodycz mi się śni więc skosztuję jesteś cool lecz zostawię cały ul :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... treśc dla każdego... pauza.. i chwytajmy maj w... styczniu. Życzę maja, czerwca i w ogóle.. na co dzień. 1
FaLcorN Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @Jacek_Suchowicz Aż 3 zwrotki, zaszalałeś, dziękuję i pozdrawiam. @Nata_Kruk Najlepsze pisanie to z głębin szczerości, co może maj spełni i w czerwiec roczny przedłuży. Pozdrawiam! 1
moina Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @FaLcorN ..."Lubię jasno, ach to Ty każda chwila ma swój PIN Czy odgadniesz myśli takt? w szczerym polu dawnych ran"... Joanno... 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @FaLcorN Podoba się. Pozdrawiam. 1
Rafael Marius Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @FaLcorN Też z Grechutą jak poprzednikom. A wizja całkiem przyjemna. 1
FaLcorN Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia @MIROSŁAW C. Miło widzieć i wiedzieć :-) Pozdrawiam! @Rafael Marius Lubię teksty Pana Marka. Nawiązanie nie było celem. Taka muzyka pozostaje w człowieku i czasami błyśnie, jak impuls z neuronu. Zawsze najpierw jest wizja, a potem przez wizjer myśli do środka. Pozdrawiam! 1
FaLcorN Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @andreas Dziękuję, pozdrawiam! 1
[email protected] Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @FaLcorN Kojarzyć ach kojarzyć, a nie tylko marzyć! Miłego poniedziałku. 1
FaLcorN Opublikowano 27 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia @[email protected] Dziękuję, pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi