Wiechu J. K. Opublikowano 26 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @EwelinaCzasami i czas przestaje istnieć... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Ewelina Opublikowano 26 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 @Wiesław J.K. a to też fakt:) @poezja.tanczy Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z jednej strony dobrze, z drugiej nie. Pewnie nie zawsze chcielibyśmy, żeby coś trwało wiecznie. Pozdrawiam serdecznie 2
Rafael Marius Opublikowano 26 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak się mówi na pocieszenie. Ale powiem Ci szczerze że w mojej młodości nie było chłopaka, który by mi nie zazdrościł. Ja miałem to wszystko o czym oni sobie mogli tylko pomarzyć. Te tak zwane kujony z pierwszych ławek byli nimi tylko dlatego, że pełnia życia, z różnych przyczyn, była poza ich zasięgiem. Wiadomo z czasem to się różnicuje i dorośli ludzie mają różne te pełnie. A ja nie mam pojęcia co bym robił, gdybym był zdrowy tak jak jak mój dziadek. Teraz są tak ogromne możliwości. Bez porównania z tym co było za komuny. 1
iwonaroma Opublikowano 26 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 Ślicznie ujęte językowo :) 1
Ewelina Opublikowano 26 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 @Rafael Marius nie pisałam "na pocieszenie". Ograniczenia mamy w głowie, w każdym razie one nas mentalnie ograniczają. Owszem życie też ogranicza ale myślę, że nie ma człowieka, który może wszystko. @iwonaroma dziękuję bardzo, bardzo mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie:) 2
viola arvensis Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Ewelina dobrze zobrazowane Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Ewelina Opublikowano 29 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 @viola arvensis dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 12 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2025 Wiecznie trwa Ciało i Umysł i Dusza - CUD - trzy pierwsze litery... Łukasz Jasiński 1
Rekomendowane odpowiedzi