Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 23 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 (edytowane) tchnąca tobą w przestrzeni między nami odmieńczej na przemian jedwab wieczoru i paląca tęsknota ciągły półorgazm bez końca dłonie na obrzeżach sutków oczy zwracają do wewnętrz myślę o tobie całym ciałem i czuję do końca Edytowane 24 Stycznia 2025 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
violetta Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 @Somalija powiewny wiersz:)
Arsis Opublikowano 23 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2025 @Somalija masz piosenkę w nagrodę, Aga...
Somalija Opublikowano 24 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Arsis Nie na imieniny?
Arsis Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Somalija na imieniny też. przede wszystkim na imieniny, ale i za twój talent. pisałem Ci kiedyś przecież, że jesteś mistrzynią erotyków...
Somalija Opublikowano 24 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Arsis Dziękuję, Rycerzu...
Corleone 11 Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Somalija A w przypadku powyższego erotyku zaproponuję wersje technicznie odmienną. *** tchnąca tobą w odmieńczej przestrzeni między nami na przemian jedwab wieczoru i paląca tęsknota ciągły półorgazm dłonie na obrzeżach sutków zwracają oczy do wewnątrz myślę o tobie całym ciałem i czuję do końca Dlaczego tak? Bo należy przywrócić formom czasownikowym właściwe im, pierwszoplanowe miejsce w zdaniu. Bo skoro "ciągły", to "bez końca" jest zbędne, a poza tym słowo to zamyka wiersz. Bardzo dobrym - dzięki prostocie - jest fraza "myślę o tobie całym ciałem". Formalnie "do" powinno znaleźć się przed "końca", w tej samej linijce. Ale bardzo chciałaś je oddzielić, co w kontekście utworu jako całości jest bardzo słusznym zabiegiem. Serdeczne pozdrowienia.
Somalija Opublikowano 24 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Corleone 11 To prawda, podmiot i orzeczenie, dalej okolicznik miejsca, czasu, sposobu... coś mi jeszcze z podstawówki świta...
Somalija Opublikowano 24 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Arsis Rycerzu słowa...
Corleone 11 Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Somalija Tak właśnie - stąd takaż propozycja. Ale, jak widzę, jeszcze z niej nie skorzystałaś.
Arsis Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Somalija aaa, że zakuty łeb?
Somalija Opublikowano 24 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Arsis Nie, zupełnie nie... odwaga i mądrość Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo weekend mi się skrócił, w niedzielę idę na kilka godzin pomagać w liczeniu pieniędzy i ogarniam dziś niektóre rzeczy...
Arsis Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Somalija no dobrze, niech pomyślę, co do piosenki imieninowo-przeprosinowej...
Somalija Opublikowano 24 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Arsis Koniecznie, bo wiesz, jaka jestem wrażliwa, zaraz robię się śmiertelnie obrażona Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Corleone 11 Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Somalija Aha. Ano, to pomyślnego "ogarniania". I takiegoż liczenia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 24 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2025 @Somalija masz dwie w cenie jednej, taka promocja...
Somalija Opublikowano 25 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2025 @Arsis Oskarowy muzyk... dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
poezja.tanczy Opublikowano 26 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 @Somalija Bo do końca, jakie sprawy Waga słońca, czy zabawy Kobieco i pięknie M.
Rekomendowane odpowiedzi