Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

21 godzin temu, Czarek Płatak napisał(a):

(...)

i żeby /jego/ przenikano więc pozwoliła mu

wtapiać się w siebie głębiej tym samym 

głębiej chłonąc /jego/ wtuliły ją trawy

(...) 

@Czarek Płatak ... Czarku, podajesz bajkową scenerię w wersach. Natalia - szeptucha,

myślę, że ona sporo wie o lesie, pewnie i o.. lasach... i nie dziwi, że las zamknął się

wokół niej, tworząc tunel ..bo tak mogli się wzajemnie przeniknąć i pochłonąć bez reszty..

co rano polana we mgle... :) W treści, dwa razy.. jego.. myślę, że poprawnie.. go..

ale polonistką nie jestem. Lubię bajki.  

Pozdrawiam.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

(...)

(...) 

@Czarek Płatak ... Czarku, podajesz bajkową scenerię w wersach. Natalia - szeptucha,

myślę, że ona sporo wie o lesie, pewnie i o.. lasach... i nie dziwi, że las zamknął się wokół niej, tworząc tunel .. bo tak mogli się wzajemnie przeniknąć i pochłonąć bez reszty...

co rano polana we mgle... :)
W treści, dwa razy.. jego... myślę, że poprawnie.. go.. ale polonistką nie jestem.
Lubię bajki.  Pozdrawiam.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

(...)

(...) 

@Czarek Płatak ... Czareku, podajesz bajkową scenerię w wersach. Natalia - szeptucha, myślę, że ona sporo wie o lesie,
pewnie i o.. lasach... i nie dziwi, że las zamknął się wokół niej, tworząc tunel .. bo tak mogli się wzajemnie przeniknąć i pochłonąć bez reszty... co rano polana we mlge... :)
W treści, dwa razy.. jego... myślę, że poprawnie.. go.. ale polonistką nie jestem.
Lubię bajki.  Pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...