violetta Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @Somalija tak się czuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @violetta @violetta To uważaj, bo cnoty droga śliska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @Somalija tylko stałą miłością się interesuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @violetta Ja też, ale ciężko mi dochować tej stałości, bo mężczyźni są tacy piękni... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @Somalija dla mnie wstrętni wręcz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @violetta Nie skręcaj w stronę dziewczyn... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia @Somalija w swoja stronę tylko skręcam:) za krótkie jest życie, żeby się z kimś męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia @Somalija cześć, Aga. Oglądałaś może ten film? chociażby ze względu na muzykę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia @Arsis Niestety, nie oglądałam, ale dziękuję za dźwięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoine W Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia @Somalija jak zwykle - czytane i oczy mi błyszczą :) (żadnych zwolnień od lekarza czy babki zielarki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 21 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia @Antoine W Cześć, nasz umysł jest plastyczny, a w wyobraźni wszystko zmieścisz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pozdrawiam A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Przepięknie Łukasz Jasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Łukasz Jasiński Nic nie mogę ostatnio napisać... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Somalija Niech pani zajrzy do mojego "Cymbała" i komentarzy - może pani znajdzie motywację - inspirację, niedługo wrzucę definicję UNP - wykorzystuję wszystkie możliwości intelektualne. Łukasz Jasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @Łukasz Jasiński Czytałam wczoraj, fajny, zabawny z dystansem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Jasiński Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @Somalija Dziękuję, a mam już zielone uznanie ze strony czytelników i blisko tysiąc czytań... Łukasz Jasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesław J.K. Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @SomalijaCzytałem niegdyś takie rzeczy jak - Życie po życiu lub Życie po śmierci i myślę, że cała ludzka egzystencja opiera się tylko na cząstkowym zrozumieniu tak zwanaego wyższego wymiaru. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dziwię się, bo wiersz wkręca się w umysł i jeszcze te ceratkowe majtki. Cudo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 4 minuty temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 minuty temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzień dobry, tak na tej filozofii oparłam swój pomysł, zwłaszcza że miłość jest takim portalem, zmienia percepcję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi