Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Dreszczem na skórze

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ja też uważam, że winniśmy być wszyscy per Ty. Ale otrzymałem podobną odpowiedź i "otworzyłem szeroko dzioba" O żadnych intymnych kontaktach nie myślałem zwłaszcza że nie gustuję w chłopkach niezależnie od wieku!!

Natomiast merytoryczna rozmowa bez obrażania innych każdemu wychodzi na zdrowie.

w tej sytuacji zdrowie jest najważniejsze czego Państwu życzę!

Edytowane przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)

@Jacek_Suchowicz

Większość aktywnych osób na tym portalu wie, iż jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, wierzę tylko i wyłącznie Świętej Matce Natury, a Jezus Chrystus był człowiekiem - filozofem uniwersalnej miłości, sugeruje pan, panie Jacku, iż na tym portalu piszą niepełnoletnie dzieci, aby jakiegoś naiwnego człowieka złapać na pedofilię i szantażować go? Wątpliwe... Dzieci tutaj nie publikują - to dla nich za trudne, dodam: dzięki mnie wiersz pani Laury zdobył pomarańczową ramkę z mottem: Gorący Temat!

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)

@Jacek_Suchowicz

Nie, nie napisał pan, tylko: "otworzyłem szeroko dzioba" - mój komentarz był odpowiedzią na pański komentarz i nie przekroczyłem żadnej granicy przyzwoitości, tym bardziej: nie złamałem tutejszego regulaminu, dalej: tutejsze komentarze są zgodne z treścią wiersza, powiedziałem tylko: czy sugeruje pan? Zresztą, mam prawo być kim chcę - pozwala mi na to Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, dziękuję za rozmowę.

Łukasz Jasiński 

Zaraz pani wytłumaczę jak zdobyć dużo czytelników: wiersz w pierwszej kolejności musi wywoływać emocje, a najlepiej by było, aby był kontrowersyjny - prowokujący czytelników, wiem, iż wiele osób piszących pragnie merytorycznych komentarzy i w najlepszym razie otrzymują po dwa i trzy komentarze, reszta? Sztywność, pustka, nuda i działania niczym automatyczne roboty...

Łukasz Jasiński

@Jacek_Suchowicz

Bez przesady: musi być porządek konstytucyjny - inaczej byłaby anarchia i ulice pełne cmentarzy, zresztą, ci, którzy nie szanują ustawy zasadniczej - siedzą w zakładach karnych lub w szpitalach psychiatrycznych - są jako pasożyci na utrzymaniu podatników.

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)

Dla rozładowania napięcia: mistrz wchodzi na scenę i robi lekki ukłon w stronę publiczności - wyciąga dłoń...

- Pozwoli łaskawa pani?

Całuje ją w drobne paluszki, wzrokiem zniewala, lewą dłonią bierze za biodro i przyciąga. Robi krok w tył i ona natychmiast łapie jego rytm i dwa kroki do przodu - wolno, to taniec - erotyczne tango...

Łukasz Jasiński 

@Laura Alszer

Usunąłem martwe teksty, to znaczy: bez polubień i komentarzy, zanim coś tutaj opublikuję (publikuję tylko tutaj, sporadycznie na Facebooku) - piszę najpierw na Wordzie (mam jeszcze rękopisy w Czarnej Teczce) i dopiero potem publikuję tutaj - po szlifie, jako uczeń publikowałem teksty w licealnym pisemku "Uważam, że...", bibliotekarskim "Sowa Mokotowa" i tygodniku "Tylko Polska", wydałem również tomik wierszy pod tytułem "Kowal i Podkowa" - można go zamówić w Archiwum Akt Nowych - trzeba po prostu napisać do wyżej wymienionego archiwum list elektroniczny lub iść bezpośrednio i zadać pytanie, jasne: wszystko mam zapisane na Wordzie - włącznie z "Czarownicą" - na profilu mam życiorys i dane kontaktowe, gdyby pani zechciała - mogę pani wysłać.

Łukasz Jasiński