Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Monia Opublikowano 11 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 (edytowane) Za bardzo cicho czasem jest, stara dobra sztuka odeszła. Wróci jeszcze? Kto to wie. Zimno wszędzie, głucho wszędzie, zmrok się zbliża, bojaźń nie przystoi. Dalej idę, a potem pustka w głowie, jak na ulicach. Kocie łby tylko miauczą, bo im tęskno do klasyki tak samo i mi. Mistrzowie zniknęli, a jak żyją to są niewidzialni, dla ludzkich oczu. Edytowane 13 Stycznia 2025 przez Monia (wyświetl historię edycji) 11
Monia Opublikowano 11 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @FaLcorN Inspiracja była właśnie owym utworem. Dziś już takiej klasyki nie ma, a szkoda Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam serdecznie 2
FaLcorN Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @Monia Ciężko o klasyka w dobie internetu - to dwa różne kierunki. Pozdrawiam! 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 Ładnie Łukasz Wiesław 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 choć mistrzowie ze świata zniknęli ciągle żyją w piosenkach i wierszach i potrafią uskrzydlić pragnienia wszelkie bóle swym pięknem pomniejszać :) 2
Rafael Marius Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @Monia Można by się nawet zgodzić.
andreas Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2025 Poziom dzisiejszych "mistrzów" jest zdecydowanie marny.
Nata_Kruk Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Monia ... bardzo fajna treść. Pierwszej nie ruszam, podoba mi się. "tłustki" do wycięcia, wg mnie. Pozdrawiam.
poezja.tanczy Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 @Monia Bo nie widzieć, co naprzeciw To przewidzieć, miarą rzeczy Pięknie! M.
Rekomendowane odpowiedzi