Leszczym Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 Hej, Udało się wyszykować trzeci tomik z pisaniną. We współpracy z niegdysiejszą uczestniczką tego forum Agatą Lucjaną Dmitrzak. Wszystkich chętnych zapraszam do mnie bo mam trochę autorskich egzemplarzy. Książka jest podobno dostępna w różnych sklepach. Przykładowy link: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ukrywam, że również bardzo chętnie wymienię się z uczestnikami forum na Waszą własną twórczość. Ot, taka książka za książkę. Z poważaniem, Leszczym, Michał Jan Leszczyński Daniel Forsit Michał Leszczynek 3
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Leszczym u ciebie to produkcja, ktoś kupuje twoje książki?
Leszczym Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @violetta Nie, z tego co mi ogólnie wiadomo nikt, ale jeden egzemplarz jest dla Ciebie ale za coś, a mianowicie za autograf na Twoich erotykach :) Najniepotrzebniejsza taśma fabryczna - tak się czuję, coraz bardziej się tak czuję :)
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Leszczym ja to nie kupuję żadnych książek. Jak nikt nie kupuje, to po co tych ludzi naciągać, wydawnictwa itp.bezsens 1
Leszczym Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @violetta no w każdym razie masz u mnie za free egzemplarz Jej i jego. No może za spacer po Łazienkach i za autograf na Erotykach. A jak tam sprzedaż Twoich Erotyków? Rozbiłaś bank czy jeszcze nie? ;)
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Leszczym napiszę coś, nie ta głowa już. 1
wierszyki Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 Ja chętnie, ale nie wiem, czy chciałbyś moją, bo jest smutna i nieerotyczna. Ma trochę więcej miniatur - taki może pozytyw :-) :-) Oczywiście gratuluję :-) 1
Leszczym Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @aff Tak, chętnie się wymienię, Twoje zbieram :)) @violetta Tam, za oknem, są prawilne meandry marketingowe i trzeba mieć tego świadomość... 1
moina Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Leszczym ja się skuszę ...chyba zrobię półkę z autorami z tego portalu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale zaciekawiło mnie jeszcze "coś" ..."Z poważaniem, Leszczym, Michał Jan Leszczyński Daniel Forsit Michał Leszczynek"... Naliczyłam Was "czterech" Ostatni ujmujące 1
Leszczym Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Domysły Monika Super. Tak, ale w pewien sposób to wszystko są pseudonimy. Michał Leszczynek to pseudo facebokowe. Natomiast mam jeszcze pseudo graficiarskie pt. Mrówka faraona :))
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Leszczym ja mam u Boga większe bogactwo:) także dzięki
moina Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Leszczym jesteś jak układana "puzla" wszystko o czym do tej pory pisałeś TU nabiera innego sensu " mrówka faraona" Już Cię zamówiłam czekam na pisane słowa . Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @violetta Rozumiem, że w ten uroczy sposób Koleżanka, poetka prawdziwa, mi odmówiła :)) Koleżanka chyba nie wie, albo wie bardzo dobrze, że ja akurat do odmów damskich no to już pełna impregnacja. Za dziwny jestem na Wy Kobiety :) Ja to wiem, Wy to wiecie, luz, ale fakt faktem autografu Twojego na Erotykach to mi brakuje ://
moina Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @Leszczym Może nie dosłownie.. ale coś w tym stylu ... Słowo za słowo Słowo w słowo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 11 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @Domysły Monika No nie wiem czy to takie podobne, ale faktycznie lubię ten utwór ;)) Dziękować.
moina Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @Leszczym poprzestawialam kartki ... Jest potencjał...
Leszczym Opublikowano 11 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @Domysły Monika Jak to raper mawiał, mówią mi że mam potencjał, który najprawdopodobniej zmarnuję - Taco Hemingway :)
wierszyki Opublikowano 4 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo fajnie smutna książka, moim zdaniem powinien się z nią zapoznać obowiązkowo każdy przyszły pretendujący użytkownik forum. No i spis treści z tyłu. To jednak jest naprawdę tak jak trzeba :) Dziękuję. To jest Coś Michał i nikt Ci tego nie zabierze. Jak dobrze zorganizowana wystawa w muzeum sztuki nowoczesnej. Pozdrawiam serdecznie. Książki. Należy czytać całe książki Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Leszczym Opublikowano 4 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 @aff Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować za ekstra recenzję :)) Więc dziękuję i czekam na tomik, na pocztę konkretnie :) Pzdr. Michał 1
Bożena De-Tre Opublikowano 8 Lipca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2025 @Leszczym Cieszę się że się ''udało'' choć to ''aż praca''sukcesem zakończona .Oczywiście od serca gratulacje....mój drugi tomik do 3 września ma być w księgarniach.Liczę na wymianę.............to proszę zatrzymaj jedną dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi