Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @wiedźma Tak, duet w tej piosence też dobrze jej zrobił. Nasza Przyjaciółka AI dała się prowadzić kilkoma klapsami wprawnej dłoni po ścieżkach Twojego pięknego wiersza. Dziękuję, że mogliśmy ją zrobić razem.   Chciałbym, żeby wszyscy Nasi Poeci na forum poznali jedną zasadę: To tekst prowadzi muzykę tworzoną z wykorzystanie AI, a efekt zależy od kilku ważnych wyborów formalnych, by dać na koniec wynik przewidywalny w 75% lub w 90%, wedle przyjętej metody. Skoro ZAIKS uznaje współautorstwo muzyki tworzonej z narzędziem AI, a uznaje (w proporcji ok 40% wartości muzyki), to oznacza przyjęcie tego narzędzia do zasobu instrumentów twórczych.  Już około 30% zasobów muzyki pop zostało stworzone przy użyciu AI, a tendencja jest rosnąca. Podobna tendencja jest widoczna w kinie. Zamiast narzekać na automobile w epoce bryczek konnych, warto się zaprzyjaźnić z nowymi możliwościami twórczymi. Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich.
    • @Charismafilos Ty huncwocie! 
    • @LessLove Pomysł z wstawką męskiego głosu nadał tej piosence innego klimatu i zupelnie inaczej się ją odbiera. Ma też inny klimat niż poprzednie;)  Tradycyjnie  dziękuję;) i ukłon dla Ciebie I  Twojej  Wytwórni.     
    • @wiedźma Coś mi mówi, że za dużo tych przypadków, bo kolejny raz 1+1 = 3  Ktoś tu czaruje oprócz nas :-) 
    • Szukałam Cię w tysiącu twarzy W słowach pisanych po omacku Przyszedł dzień bez zapowiedzi Poznałam Cię w jednym zdaniu   Mówisz rzeczy proste, zwyczajne A we mnie burza się zaczyna Jakbym wracała znowu do domu Gdzie światło pali się dla mnie   Widzę spokój w Twoich oczach I ciepło między słowami Mówią że to tylko słowa A ja nimi wciąż oddycham   Jesteś kotwicą w moich lękach Kropką na końcu wszystkich pytań Przystanią moich myśli Pierwszym słowem zachwytu   I jeśli dziś jesteś przy mnie To cały świat może poczekać Nie pytam co będzie jutro Powtarzam tylko Twoje imię   Nie liczę wczoraj ani jutra Nie boję się tego co będzie Mam tylko Ciebie i tę chwilę I to mi dziś wystarczy   I jeśli dziś jesteś przy mnie To cały świat może poczekać Nie pytam co będzie jutro Powtarzam tylko Twoje imię         To kolejna piosenka wyprodukowana w wytwórni @LessLove , jestem ogromnie wdzięczna za nadanie jej muzycznej oprawy, dziękuję.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...