Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Refleksja

Rekomendowane odpowiedzi

@Hiala

A ja panu opowiem jaki niedawno miałem sen... Na ćwiczeniach wojskowych: koszary - zostały wrzucone granatniki gazowe i wszyscy wyskakują w maskach przeciwgazowych, a ja wychodzę na samym końcu...

- W mordę! Ale smród! Kto tu zrobił kupę w majtki?!

Potem były ćwiczenia na śmigłowcu: poradzieckim złomie, a ja do chłopaków bez spadochronów...

- Kiedy ten złom przestanie latać, niech każdy sam ratuje własną dupę! Należy skakać na drzewa, do wody i na dachy chałup, może ktoś będzie szczęście i wyląduje na łóżku - robiąc dziurę w dachu.

A na ćwiczeniach - na strzelnicy - ktoś niechcący postrzelił mnie w tyłek... I wszyscy zmartwieni biegną na pomoc...

- Won od mojego pięknego tyłka!

Sanitariuszka wyjęła mi kulę po napoju i dała mocnego klapsa... Jakie wnioski można z tego snu wyciągnąć?

Łukasz Jasiński 

@Hiala

Jak widać: jest pan skolonizowanym poganinem przez sektę monoteistyczną - chrześcijaństwo, które pochodzi od judaizmu, de facto: niewolnikiem, powtarzam - żadnego syfu nie biorę i w przeciwieństwie do narkomanów, alkoholików i lekomanów mam zdrowe i oryginalne sny - większość Polaków nie myśli samodzielnie - to ofiary nadprogowej psychomanipulacji - one z reguły zasypiają przed telewizorem, dodam: reżyser Wojciech Smarzowski kręci serial o prehistorycznych Słowianach - i to bardzo, bardzo i bardzo zaboli polskich katolików, mimo złośliwości - dziękuję za odpowiedź.

Łukasz Jasiński 

@Hiala

Kary za handel narkotykami reguluje Artykuł - 59 - Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii, sprzedaż narkotyków jest zagrożona karą pozbawienia wolności od 2 do 10 lat, a za sprzedaż narkotyków osobie nieletniej grozi kara pozbawienia wolności nie mniejsza niż 3 lata, wiadomo: co czeka w więzieniach gwałcicieli, dilerów i pedofilów, mogę jeszcze dołożyć kolejny artykuł za rozpowszechnianie fałszywych informacji, chce pan?

Łukasz Jasiński