@Roma Jako miłośnik bardzo z dużym podobaniem odbieram Twój komplement :) W ogóle muzyka ma taki wymiar barowy, knajpiany, dancingowy, hipisowy etc. ;))
@Alicja_Wysocka Zobaczymy jak to się potoczy. AI sama w sztuce jest jeszcze słaba, ale na płaszczyźnie współprac no to już teraz coś się da zrobić, a proces postępuje lawinowo...
@Naram-sin W ogóle każdy może to zrobić. Jeszcze pół roku temu ja nie zdawałem sobie sprawy, że w ogóle jestem w stanie napisać tekst piosenki. A jednak mam już takich tekstów 5.
Czytałam, że wczoraj jakiś szaleniec zabił naprawdę lekarza, bo mu się zdawało, że tenże wszczyknął mu jakąś truciznę w naprawiany po wypadku łokieć.
Nie wiedzieć więc gdzie, trzeba uważać ze słowami takimi jak coś ostatecznego, czego najlepiej nie używać, bo cóż, że po akapicie
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
.
Myślę, że kobiety potrzebują i szukają zwykle wsparcia, rzadko są aż tak niezależne, jak czasem mówią. Właśnie dlatego, że ich życie wpisane jest w tę najważniejszą odpowiedzialność.
Dużo tu refleksji, a osty też są - jakieś. Kto nimi nie lubił się bawić jako dziecko.
Pzrd
robię to, rzecz jasna, w wyobraźni
nienawiść zawsze się czuje